Автор Тема: Слики од вашите превозни средства, со Carclub налепница :)  (Прочитано 144282 пати)

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
Треба да се види со катерџиите, по која цена би направиле налепници, дури и идејата за инверзно за стакло уопште не е лоша. Мислам дека таквите налепници треба да бидат со плаќање, бидејки не верувам дека на некој ке му бидат проблем 30-50 денари, колку што претпоставувам дека би коштале ( големина сегашнава или слична ). Само во тој случај нема да бидат финансиско оптеретување, за поединец, а за секој поединечно би било џабе.

Што мислите ?

агрии, и за паричка, и за инверзно за стакло :)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Јас се согласувам..
да направи класниот за на стакло што се лепат од внатрешна страна (за да не ти ја ќорне некој)
и да ни ги шитка по собири...
BTW
и ова си доби налепница

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Јас сум согласен да ги подмирам сите трошоци што следуваат со „клаберството“ ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен GabbyBaby

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 102
  • Пали / Гаси :D
A clean house is a sign of NO INTERNET CONNECTION!!!

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3950
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Треба да се види со катерџиите, по која цена би направиле налепници, дури и идејата за инверзно за стакло уопште не е лоша. Мислам дека таквите налепници треба да бидат со плаќање, бидејки не верувам дека на некој ке му бидат проблем 30-50 денари, колку што претпоставувам дека би коштале ( големина сегашнава или слична ). Само во тој случај нема да бидат финансиско оптеретување, за поединец, а за секој поединечно би било џабе.

Што мислите ?
ja sum za, i se soglasuvam potpolno!

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1857
  • Renault Megane R26
Е па редно е и нешто да платиме,до кога ќе се гагаме за налепници и остали заебанции.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Не е првична замисла на налепниците реклама? На некој начин ние, носителите на налепниците, сме бесплатна реклама за форумот.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Како што кажа Зеро, членство на форумов е привилегија. CARClub не заработува, па да му треба реклама од било кој тип. Единствено ние членовите можеме да помогнеме со подмирување на трошоците за припаѓање во едно привилегирано друштво. ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30070
    • CARclub.mk
Ако почнам да раскажувам колку до сега ме кошта карклуб, ќе ме напраите ненормален.. Затоа, терајте и уживајте. Кога ќе треба ќе кажам. :)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
И јас сум за, не добив на собирот зашто глуп не ни побарав...ама вакви да се направат може, нека пукнат хејтерите кога ќе сакаат да ги корнат :D

Отсутен VLATKO Џентлменот

• Сениор
  • Пораки: 6220

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Модератор
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Инверзни со толку фолии исполепени мислам дека нема логика...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Јас реков некасе отвори некој вид на клуб, сите ќе си платиме колку е потребно а уплатата ќе биде малку повисока за а остане и за некој вакви (ако може да кажам) ситници.

Зеро време е да идеш на друго ниво. Што чекаш?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Модератор
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
Па редно време е и државава да види аир од нас. Некое ДДВ да лапне.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
Запнале Класнио да го праат богат чуек ...

Еве го и моето, прописно сликнато, оригинална димензија, и намалена ...