Автор Тема: Предлог за собир на Рудине - Петок 12.08.2011 од 19:30 па натаму  (Прочитано 49542 пати)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
Фаланга не си имај работа со овие , да не ти дојдат со цел оркестар наредниот пат. ;D ;D ;D
Ако бе мајсторе, да им го направам и нив ќефот еднаш... Ја плаќам
Така е ;D ;D ;D

Отсутен DC

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 256
Синојка како што знаете бевме на рудине. Се собравме јас, Дени и ЛП (не лоши патишта туку лепша половина), Члинк и ЛП, Мандал и ЛП, AlmightyMe + ЛП и Патронажната + ЛП. На мое изненадување имаше преку 100 луѓе иако од астрономското друштво не бевме повеќе од 15.

Имаше полна месечина и беше многу светло (ова беше килерот на забавата, тотално ја растури). Бевме на надморска височина од 1050 метри и беше многу лааадно (Члинк како жената ти добра ли е?). поради светлоста 80% од метеорите не успеавме да ги видиме но сепак видовме 4-5 многу светли. Како и да е убаво се дружевме, малку и лекции одржавме. Ладното не го издржавме па полека почнавме да си одиме (People's front of Judeah - Zero и ЛП).

Им благодарам на присутните како и на културата и ентузијазмот што го покажаа. Се надевам дека на сите им беше забавно (Особено на комбинацијата Зеро + мојот ласер). Следниот пат кога ќе има повторно телескопи пак ќе ве викнам и тогаш ќе има повеќе работи што ќе можат да се видат. На страна од тоа можеме да си отидеме и независно, одлични журки се прават таму (околу 01:30 дојдоа некои дечки со добро озвучување, опнаа транс и ми го направија меракот). Члинк фала за пивото, одлична работа ми заврши :)
Додади ме и мене на листата. Темно беше не ме видовте :)
Иначе стварно беше како зима да е.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo

Срамота е да не се јавиш на така спремна дружина.

Дени, одлични фотографии, се надевам уште имаш.

@сите други, едвај чекам возачка да земам па и јас да бидам дел од одличната дружина.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Филанџи, т.е. меанџи! Рани куче да те лае! Кај не ти улетав со баграта па уште се провоцираш...Пеќи, сеа не елаборирам закани! За нареден пат ќе видиш ти! Ќе биде од играчка плачка!
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
Филанџи, т.е. меанџи! Рани куче да те лае! Кај не ти улетав со баграта па уште се провоцираш...Пеќи, сеа не елаборирам закани! За нареден пат ќе видиш ти! Ќе биде од играчка плачка!
Дај ке чекаме нешто каде нема да смеат да се прават доста работи како сега на пример.. Бидејки ако не собере онака пред борис на паркингот ништо нема да му се деси...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
Задача за следниот пат: Јупитер и Сатурн во зенит!!!   ;D
Јупитер и сатурн никогаш нема да ги најдеш во Зенит, ама можеби блиску. Мислам дека ќе има и комета наскоро. Да проверам па ќе ти кажам.

Дај уште некоја од фотките.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Кај беше ти бе? Па зошто не се јави... Цреп  :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Па нели со во Охрид бе? Уште ми се закануеш. Чекај ќе стигне пушката....

Отсутен MaNDiL

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 356
Синојка како што знаете бевме на рудине. Се собравме јас, Дени и ЛП (не лоши патишта туку лепша половина), Члинк и ЛП, Мандал и ЛП, AlmightyMe + ЛП и Патронажната + ЛП. На мое изненадување имаше преку 100 луѓе иако од астрономското друштво не бевме повеќе од 15.

Имаше полна месечина и беше многу светло (ова беше килерот на забавата, тотално ја растури). Бевме на надморска височина од 1050 метри и беше многу лааадно (Члинк како жената ти добра ли е?). поради светлоста 80% од метеорите не успеавме да ги видиме но сепак видовме 4-5 многу светли. Како и да е убаво се дружевме, малку и лекции одржавме. Ладното не го издржавме па полека почнавме да си одиме (People's front of Judeah - Zero и ЛП).

Им благодарам на присутните како и на културата и ентузијазмот што го покажаа. Се надевам дека на сите им беше забавно (Особено на комбинацијата Зеро + мојот ласер). Следниот пат кога ќе има повторно телескопи пак ќе ве викнам и тогаш ќе има повеќе работи што ќе можат да се видат. На страна од тоа можеме да си отидеме и независно, одлични журки се прават таму (околу 01:30 дојдоа некои дечки со добро озвучување, опнаа транс и ми го направија меракот). Члинк фала за пивото, одлична работа ми заврши :)
Мандил и ЛП :D ( Мала корекција )
Добро си поминавме, смрзнававме иако си носев и ќебе . Следна година без полна месечина и со опрема за зимување и идеме пак
You can sleep in your car, but you can't race your house.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Мандил друже извини што сум те згершил, Мандил не знам што е ама Мандал знам. Си размилсувал ли некогаш да си го смениш никот? хахаха.

Иначе да знаете, нема потреба да чекаме наредна година. В оноември пак ќе има метеорски дожд. Ама и било кое време да отидеме иако нема метеорски дожд а нема полна месечина пак ќе видиме повеќе метеори отколку што видовме овој пат.

Вие само изразете желба, добијте амин од Спортекс и Гојдо и одиме.

Дени фотки?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
Мандил друже извини што сум те згершил, Мандил не знам што е ама Мандал знам. Си размилсувал ли некогаш да си го смениш никот? хахаха.

Иначе да знаете, нема потреба да чекаме наредна година. В оноември пак ќе има метеорски дожд. Ама и било кое време да отидеме иако нема метеорски дожд а нема полна месечина пак ќе видиме повеќе метеори отколку што видовме овој пат.

Дени фотки?
Да добиеме Амин, дека НЕМА да дојдат викаш?

Немам баш слики. Кај мене во еднина се работи. Еве ја сликаТА за која дојдов. :)
« Последно менување: 13 Август 2011, 22:29:35 pm Deni »

Отсутен DC

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 256

Дени фотки?

Немам баш слики. Кај мене во еднина се работи. Еве ја сликаТА за која дојдов. :)

+1

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Одлично Дени.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет

Дени фотки?

:o :o :o

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер