Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Falanga на 12 Август 2011, 11:29:09 amЦитат: MartinAlfista на 12 Август 2011, 11:27:47 amСабајлешки да му го разубавите денот на човека! Олку лупање во 10 поста немам видено нигде + Миљарда. Ми ја ебаа темава максимално а замолив на сериозност неколку пати. Ама изгледа ќе мора вака следниот пат да ја чувам темава:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)На Шарко не му дале Луле...!
Цитат: MartinAlfista на 12 Август 2011, 11:27:47 amСабајлешки да му го разубавите денот на човека! Олку лупање во 10 поста немам видено нигде + Миљарда. Ми ја ебаа темава максимално а замолив на сериозност неколку пати. Ама изгледа ќе мора вака следниот пат да ја чувам темава:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Сабајлешки да му го разубавите денот на човека! Олку лупање во 10 поста немам видено нигде
Цитат: Sportex на 12 Август 2011, 11:42:26 amЦитат: Falanga на 12 Август 2011, 11:29:09 amЦитат: MartinAlfista на 12 Август 2011, 11:27:47 amСабајлешки да му го разубавите денот на човека! Олку лупање во 10 поста немам видено нигде + Миљарда. Ми ја ебаа темава максимално а замолив на сериозност неколку пати. Ама изгледа ќе мора вака следниот пат да ја чувам темава:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)На Шарко не му дале Луле...! ..затоа вечер Шарко ќе лае
Миле и сеа што праиме, ке не носиш
Сеа ми се јави Спортекс и ми вика, Рики ако идеш ти... доагам и ја со плех музика...Па не знам што да праам... да не биде, јас сум крив... после...
Цитат: gOJDO на 12 Август 2011, 11:01:09 amАбе чичко Спорекс си станал сенилен фосил! Ништо не знаеш! Сакав да кажам ништо не разбираш! Чајот од припитомениот коноп се конзумира во комбинација со пиво! Метеорските ефекти се неминовни, расположението на максимално ниво, а апетитот голем како никогаш до тогаш! Ја сум од старата гарда синко гОЈДО.Во моето време се шмркаше неостик и немаше апове како сега и разни други подпомагачи за подобро следење на метеорски дождови!
Абе чичко Спорекс си станал сенилен фосил! Ништо не знаеш! Сакав да кажам ништо не разбираш! Чајот од припитомениот коноп се конзумира во комбинација со пиво! Метеорските ефекти се неминовни, расположението на максимално ниво, а апетитот голем како никогаш до тогаш!
Цитат: RikiRulz на 12 Август 2011, 12:34:26 pmСеа ми се јави Спортекс и ми вика, Рики ако идеш ти... доагам и ја со плех музика...Па не знам што да праам... да не биде, јас сум крив... после...Нека дојде бе, па што биде нека биде. Имам јас план Б си реков
http://mesto.com.mk/video/67866540629338b/
$4160??Па за тие пари Фаланга уште еден Матиз ќе си купи!