Автор Тема: Предлог за собир на Рудине - Петок 12.08.2011 од 19:30 па натаму  (Прочитано 49534 пати)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34289
  • Таков е животот... јебига
 ;D ;D ;D
Стварно не ми требеше работава... Аце што уста ќе имаше бреееее

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Се мислам, и јас да идам... ке ве информирам со тек на време :)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
Спортекс, заборави да им кажеш да си купат чај од припитомен коноп, само тој не се продава во билна аптека туку од било кој дом во Арачиново. Со чајот од припитомен коноп доволно е само да посакате да гледате метеорски дожд и во соработка на вашата бујна машта ќе доживеете дожд каков што не сте виделе до сега. Но внимавајте да не ве погоди некој камен, тоа може да боли!
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Спортекс, заборави да им кажеш да си купат чај од припитомен коноп, само тој не се продава во билна аптека туку од било кој дом во Арачиново. Со чајот од припитомен коноп доволно е само да посакате да гледате метеорски дожд и во соработка на вашата бујна машта ќе доживеете дожд каков што не сте виделе до сега. Но внимавајте да не ве погоди некој камен, тоа може да боли!
Него јас се мислам да го земам Рики задолжително... Што ако секне дождот? Барем Рики ќе го имам да фрла камења па нешто од нешто да видиме. А Рики?

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Па со неговата Питугулина конституција верувам дека ќе фучат камења на сите страни!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk

Не мора Дрога Порторож, а башка има многу работа у тоа конопот, има и друг начин...Скопско и се е можно, само треба да се косумира во (пре)доволни количини.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
Абе чичко Спорекс си станал сенилен фосил! Ништо не знаеш! Сакав да кажам ништо не разбираш! Чајот од припитомениот коноп се конзумира во комбинација со пиво! Метеорските ефекти се неминовни, расположението на максимално ниво, а апетитот голем како никогаш до тогаш!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
Абе чичко Спорекс си станал сенилен фосил! Ништо не знаеш! Сакав да кажам ништо не разбираш! Чајот од припитомениот коноп се конзумира во комбинација со пиво! Метеорските ефекти се неминовни, расположението на максимално ниво, а апетитот голем како никогаш до тогаш!

Ја сум од старата гарда синко гОЈДО.
Во моето време се шмркаше неостик и немаше апове како сега и разни други подпомагачи за подобро следење на метеорски дождови! ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Што нема да научи човек по форумиве. Зеро, стави таму дисклејмер на хоумпејџ на форумот дека е за над 25 години

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Па со неговата Питугулина конституција верувам дека ќе фучат камења на сите страни!

За фрлање нема гајле :) да не биде по грешка да земам и Миле Фаланга да го фрлам :) :) :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Сабајлешки да му го разубавите денот на човека! Олку лупање во 10 поста немам видено нигде ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Сабајлешки да му го разубавите денот на човека! Олку лупање во 10 поста немам видено нигде ;D
+ Миљарда. Ми ја ебаа темава максимално а замолив на сериозност неколку пати. Ама изгледа ќе мора вака следниот пат да ја чувам темава:

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Hillbilly security најефикасни се!

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
+ Миљарда. Ми ја ебаа темава максимално а замолив на сериозност неколку пати. Ама изгледа ќе мора вака следниот пат да ја чувам темава:
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

На Шарко не му дале Луле...! ;D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
На Шарко не му дале Луле...! ;D
Крај  ;D ;D ;D ;D ;D