Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: velestrumf на 21 Декември 2017, 22:03:18 pmЦитат: Inter1 на 21 Декември 2017, 21:47:46 pmGreenje na sedishta??? Zoshto??? Za 5 min cela kola se zatopluva od klima/ventilacija ili epten na sibir ziveete? Ne stvarno me interesira, zosto nekoj bi naracal greaci ili masazeri na sedista. Koi se pridobivki. Inace od oprema moze full led, kozen volan i menjac i nekoi ubavi alu bandaziМојата кола не се затоплува за 5 минути. Придобивките се, благопријатно чувство на нозете, газот и грбот кога е ладно. Препорачливо за луѓе со проблеми во грбот. Не гледам потреба зашто би ги оправдувал моите преференци на било кого.Цитат: Ѓорѓи на 21 Декември 2017, 21:56:38 pmГи неам осетено благодетите од греачи во седишта и не осеќам потреба од нив. Кога возам низ град влегувам со јакна у кола. Кога одам подалеку штом излезам на отворено веќе дува топло.А зошто мислиш дека би осеќал потреба за нешто, ако никогаш не си го искусил во животот?Ne prasuvam za da opravduvas bilo koi potrebi. Site si imame razlicni potrebi i razlicen keif ... Prasanjevo mi bese sto e pridobivka od greaci i/ili masazeri. Istite se na 1000+ za greaci, a so masazeri i 2000+ zavisno od model proizvoditel i tn. Muabetot mi bese dali stvarno vredi da dades pari za greaci, poso i taka cela kola se topli ako ne za 5 togas max za 15 mins. I jas razmisluvam za temava greaci pa neznam kolku i dali vredi. Za vo noze da duva moze ventilacija da napravis vo noze da ti duva i problem solved. Neznam dali i kolku vredi vo Mkd greaci na sedista za 2-3 meseci godisno
Цитат: Inter1 на 21 Декември 2017, 21:47:46 pmGreenje na sedishta??? Zoshto??? Za 5 min cela kola se zatopluva od klima/ventilacija ili epten na sibir ziveete? Ne stvarno me interesira, zosto nekoj bi naracal greaci ili masazeri na sedista. Koi se pridobivki. Inace od oprema moze full led, kozen volan i menjac i nekoi ubavi alu bandaziМојата кола не се затоплува за 5 минути. Придобивките се, благопријатно чувство на нозете, газот и грбот кога е ладно. Препорачливо за луѓе со проблеми во грбот. Не гледам потреба зашто би ги оправдувал моите преференци на било кого.Цитат: Ѓорѓи на 21 Декември 2017, 21:56:38 pmГи неам осетено благодетите од греачи во седишта и не осеќам потреба од нив. Кога возам низ град влегувам со јакна у кола. Кога одам подалеку штом излезам на отворено веќе дува топло.А зошто мислиш дека би осеќал потреба за нешто, ако никогаш не си го искусил во животот?
Greenje na sedishta??? Zoshto??? Za 5 min cela kola se zatopluva od klima/ventilacija ili epten na sibir ziveete? Ne stvarno me interesira, zosto nekoj bi naracal greaci ili masazeri na sedista. Koi se pridobivki. Inace od oprema moze full led, kozen volan i menjac i nekoi ubavi alu bandazi
Ги неам осетено благодетите од греачи во седишта и не осеќам потреба од нив. Кога возам низ град влегувам со јакна у кола. Кога одам подалеку штом излезам на отворено веќе дува топло.
Е и ова не бев видел, за коли ај гледа се колку толку, ама добра работа е, али за камиониве прво тоа треба после волан и жмигавци
Цитат: skorpion на 02 Јануари 2018, 22:56:16 pmЕ и ова не бев видел, за коли ај гледа се колку толку, ама добра работа е, али за камиониве прво тоа треба после волан и жмигавци greaci na sedista izbegavajte da koristite, uste povekje ako planirate deca vo idnina da praite
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не знам @marjanot дали ја чува сликата од кај мене, али како и да е, за ова се работи.Корисна работа.