Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: djidji на 28 Февруари 2012, 21:10:34 pmГо користев во Форд Ескорт 1.8 ТД и одлично е околу 5000 км, после нагло ги менува својствата - почнува да се троши, колата е побучна и тн. Незнам - многу го фалеа на ТВ и по новини (разни награди и сл.), а има и „ќерка“ I.G.A.T кое е исто така фино уљенце ... A aко го прашаш ЛП ќе ти каже дека е нај тапа уље Јас такво искуство имав со BP кое порано го имаше, а сега го нема, и тоа на 7000 км, потоа лошо искуство со Тотал кое го исфрлив од употреба и сум моментално на ARECA од кое масло сум супер задоволен...За ROWE ме занимаше, прво пошто не е искомерцијализирано, а самото тоа повлекува дека нема фалц, односно нема интерес за такво нешто и со самото тоа мислам, но можеби е погрешно, дека и квалитетот му е запазен. А за ЛП не ме интересира што ќе каже, јас прашувам луѓе со искуство и луѓе кои имале директна допирна врска со нешто, а не некој да филозофира без факти
Го користев во Форд Ескорт 1.8 ТД и одлично е околу 5000 км, после нагло ги менува својствата - почнува да се троши, колата е побучна и тн. Незнам - многу го фалеа на ТВ и по новини (разни награди и сл.), а има и „ќерка“ I.G.A.T кое е исто така фино уљенце ... A aко го прашаш ЛП ќе ти каже дека е нај тапа уље
Носи некој AGIP kaj nas? http://www.ajpoil.com/productDescription.aspx?id=5(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)