Автор Тема: ADAC го фалсификувал изборот за „Автомобил на годината“?!  (Прочитано 22688 пати)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7244
Колку за информација, пошто прочитав дека е веста од Daily Mail, весников важи за јако трачерски весник во Англија, го следам заради фудбалски трансфери.
Нагалено го викаат Daily Fail ...
Ако има за ова на други реномирани весници, ignore my previous post...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29607
    • CARclub.mk
Има, има.. Бруката пукна. :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54953
  • Махер
Најголема брука е да пишеш ваков наслов „Изборот за автомобил на годината бил наместен во корист на Volkswagen“.

Очај, неинформиран.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Колку за информација, пошто прочитав дека е веста од Daily Mail, весников важи за јако трачерски весник во Англија, го следам заради фудбалски трансфери.
Нагалено го викаат Daily Fail ...
Ако има за ова на други реномирани весници, ignore my previous post...

Веста е News, ја има сегде.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Значи и изборот на Хјундаи и10 на КарБаер е местен? ;D

Има шанси. Иако, јас мислам дека ќе биде кола на годината малиот од хјундаи.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Седмицата е утната работа, свесни во ВЊ дека нудат говно од аутомобил средија многу награди, од светски автомобил на годината па се до ова срањево на Адак.

Толку од нивната релевантност..

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
На пример во што конкретно е гомно би сакал да пишеш? :)

Можда затоа е прв на листата.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Премногу корејски изгледа...

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Duh sa TDI-jom
Евтина корејска косилица.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Kaко и на сите други што им дале 10 пати од што добиле, така и на него.

Незнам зошто би имал хард филингс. Јас би купил Октавија пред Голф 7.

чекај чекај... сакаш да кажеш дека адак воопшто не го наместиле голф да биде на прво место (тој веке си бил на прво место) туку едноставно на сите им помножиле со 10 бројот на гласови, со цел во светот да прикажат дека се релевантен извор на податоци бидејки имаат огромна бројка на гласачи?

тоа сакаш да кажеш?

и не ми текнува сега, кој ли ме викаше теоретичар на заговори.... кој ли беше....  кога зборев дека мнооооооооогу ама стварно мноооооооогу работи во автомобилскиот свет се местат и се намештаљка...

чекај да ми текне... аха, ми текна... не го кажувам,за да не се натегам :) си знае он самиот кој е... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Дап, тоа сакам да кажам. Така пишува, јас само преведов од Ѓермански на Енглески. http://forum.carclub.mk/index.php/topic,12584.msg595955.html#msg595955

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
сазначемо сутра кад се отвори радња...

ке има финален епилог со официјални вести (кои може да се испазарени секако) па ке видиме.. и нај веројатно ке бидат овакви како што ти кажуваш...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29607
    • CARclub.mk

чекај чекај... сакаш да кажеш дека адак воопшто не го наместиле голф да биде на прво место (тој веке си бил на прво место) туку едноставно на сите им помножиле со 10 бројот на гласови, со цел во светот да прикажат дека се релевантен извор на податоци бидејки имаат огромна бројка на гласачи?

тоа сакаш да кажеш?

и не ми текнува сега, кој ли ме викаше теоретичар на заговори.... кој ли беше....  кога зборев дека мнооооооооогу ама стварно мноооооооогу работи во автомобилскиот свет се местат и се намештаљка...

чекај да ми текне... аха, ми текна... не го кажувам,за да не се натегам :) си знае он самиот кој е... :)

Јас бев де, и сè уште чекам некакви докази за глобалниот заговор (tm) против Volvo.

Нејсе, јас не гледам што е тука намештаљка, конкретно во овој случај. Намештаљка нема, туку само си ги пумпале сопствените бројки за да се обидат да покажат дека се колку-толку релевантни.

Како еден Македонски автомобилски медиум (кој нема да го именувам, али многу звучи као Широки Мегани) кој тврди дека има 700.000 читатели месечно.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
Како на Анкетата на форумов за Дизел и Бензин да пишеш дека:

Бензин: 146.000 гласови.

Дизел: 105.000 гласови.

Аутоматски форумов изгледа како да го читаат 4 Европи и пола Америка. А резултатот е ист како и сега. 58.2%/41.8%

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи

тоа сакаш да кажеш?

Јас бев де, и сè уште чекам некакви докази за глобалниот заговор (tm) против Volvo.

Нејсе, јас не гледам што е тука намештаљка, конкретно во овој случај. Намештаљка нема, туку само си ги пумпале сопствените бројки за да се обидат да покажат дека се колку-толку релевантни.

Како еден Македонски автомобилски медиум (кој нема да го именувам, али многу звучи као Широки Мегани) кој тврди дека има 700.000 читатели месечно.

јас ке го кажам.. високи октани....

а околу чекањето... јас чекам на било кој начин да ме убеди некој дека светот во кој живееме не е под комплетна завера. скоро во секој сегмент некој на некого нешто му кова позади грб. мештаљки колку сакаш.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk