@Alfista
@onak
Далеку од сеирџија, ја моторот го земав од "ова" ГТВ па испадна дека место 2.0 е 1.6. Така да не ми отварајте уста да не ја симнам границата почит према повозрасен па да биде весело,ова последново не се однесува на Онак кој е помал од мене ...
A и преку кур од самоуки мајстори, си има сервиси институции ..
Ради твоја информација: Јас кога го купив ГТВ-то, го немав растурено моторот за да мерам
клипови, туку го купив со тоа што пишува на сообрќајната а во неа пишуваше дека е 2.0 и не верувам дека
кога ќе купиш возило без сервисна историја само со еден поглед под хауба, ќе знаеш дека е 1,6 или 2.0.
Меѓутоа за цената која ја плати ти (250 Евра), доби исправен мотор, бомбини, електоника-компјутер
мењач комплет, така да во иднина пред да купиш мотор од некого, побарај да го растури за да измериш димензии, па ако ти одговара купувај, ако не некупувај. Инаку ако се однесува на мене:
A и преку кур од самоуки мајстори, си има сервиси институции ..
Јас воопшто не сум мајстор, туку само ентузијаист, кој успеал во идеата да си направи нешто што
намислил да направи и успеав во тоа.
Секој што ќе проба да направи вакви комбинации на возило, секогаш ќе го подржам, како што
ги подржувам членовите на форумот кои што преправаат возила од корен.
Моја препорака: ако не те бива чепкање коли, не коментирај, играј си игрици на компјутер или незнам што.