Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 896704 пати)

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #495 на: 08 Јуни 2012, 18:46:37 pm »
Само да ги мењаат поредовно четките и ќе им бидам стален муштерија, еднаш ја однесов кај нив и веќе не, тоа беше прв пат колата да види сунгер или четки, лом ја направи бојата :/

Еве Синиша,  ти кажа дека линиите ти се од тамо, а сеа на крај испаѓа дека не се. Нема потреба да шириш дезинформации или да обвинуваш дека таму си добил линии по колата.

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
« Одговори #496 на: 08 Јуни 2012, 19:41:33 pm »
Не викам дека не се, уште си стојам дека линиите се од таму, немаше видено колата четка и убаво се гледаше дека нема никаква линија на нејзе, после тоа кога ја паркирав дома од одсјај се гледаа убаво линии, ме праша само дали се праволиниски и кружни кажав дека не ги заприметив и ќе видам на следно перење какви се, кај пријателот само со пена ја переше и ја бришеа со добро измиена крпа

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #497 на: 08 Јуни 2012, 20:57:30 pm »
Абре линиите што ти останале :) Ако останале, останале трајно

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
« Одговори #498 на: 08 Јуни 2012, 22:02:07 pm »
Останаа и сега ќе ја префарбувам и не ја перам таму.

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #499 на: 08 Јуни 2012, 22:20:53 pm »
Lele lele ke ja prefarbuvas, aloooo druze ima za toa lek, kvalitetno i evtino poliranje, koe ke bide daleku daleku poevtino otkolku prefarbuvanje, pa lakiranje na bojata ;D ;D

Отсутен daro

• Почетник
  • *
  • Пораки: 23
« Одговори #500 на: 10 Јуни 2012, 02:05:42 am »
Денес перев у Оли сан пералната.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Презадоволен сум. 150ден. и внатре и надвор. Се деси немав ситно, платив и му кажав на дечкото да ми раситни за да си земам кафе. Арно ама ни он немаше ситно па ми тури 20 денари и ме частеше кафе. Цело време вртев да видам 50 денарката да ја раситнам ама за беља ја не остаам кола така :D .

Не знам шт дави кажам. Така моја кола никој до сега не перел. Секој ебан детаљ го средија, башка кога кажав д која банда сум и муабет си напрајвме на место. Што е нај интеерсно брзо иде све тоа. Многу сум задоволен, презадоволен. На крај му ја оставив 50 денарката, немав ситно иначе уште ќе им оставев. Они ценат 150ден. тоа ама јас го ценам повеќе. Секогаш кога ќе бидам во можност повеќе ќе им оставам.
fala ti za dobrite zborovi :) pozz

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #501 на: 10 Јуни 2012, 10:06:17 am »
Хмм ќе мора и јас до таму да скокнам :) Додуша мене успат ми е, така да ќе ги начекам кога нема гужва :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #502 на: 10 Јуни 2012, 15:28:06 pm »
Денес без потреба ја исправ колава чекав ко будала на сонце, само што дојдов дома небото се отвори. ;D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #503 на: 10 Јуни 2012, 15:37:50 pm »
Или затвори... :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #504 на: 10 Јуни 2012, 16:17:07 pm »
Како и да е, спремив еленска и микрофибер крпа и чекам да запре ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #505 на: 10 Јуни 2012, 16:29:24 pm »
Не е баш препорачливо да ја бришеш така што знам се лепи доста прашина коа врне на кола, да не ја простругаш?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #506 на: 10 Јуни 2012, 16:41:24 pm »
Па нема прашина, само што се вратив од перална заврна ;D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #507 на: 10 Јуни 2012, 16:55:23 pm »
Сакам да ти кажам самиот дожд кај мене на стакло чиста кола си налепува прашина и таа кога ја бришеш може да ја загребува колата :)
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #508 на: 10 Јуни 2012, 23:47:00 pm »
У право е Томе, дека имаме црни коли лесно, приметуваме. Иначе коа врне посилно, како што беше случај денеска, дождот коа паѓа ја крева прашината, згора на тоа и прска, праговите лом ги прави. Кога ми е перена колата се тешам ај на чисто ќе ми ја врне, ама к*р, не остануе чиста.

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #509 на: 10 Јуни 2012, 23:53:21 pm »
Останаа и сега ќе ја префарбувам и не ја перам таму.

Ама не дознавме дека се од таму. Без потреба обвинување.  Ако ти се од таму, кружни линии, онда имаш некој Дејвид коперфилд у ауспух. Ти ќе бидеш првиот кој имал проблеми со боја после перење во таа перална