Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 896527 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9230
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #405 на: 20 Април 2012, 08:04:03 am »
хаха. Кисел нека пушти цената на 150 па ке му оставам да пере, за тие пари си одам до Оли сан 50 денари шлин и плус перење = 200 :D

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #406 на: 20 Април 2012, 13:18:40 pm »
Мене колите перени таму, ми мирисале на пот од небањати мијачи. А исто у принцип не идам у перални каде што често се менуваат перачите, значи дека не се задоволни од условите и односот.

Пред некој ден начнавме муабет со еден типац, кој ме убедуваше дека пените за перење го оштетуваат лакот на колата па си носеше негов шампон. Јас немам став, што мислите вие ?

На пот мириса сегде каде што има добри физички работници и што физички доста работат, ваљда, така јас размислувам. А работниците ги мења пошто има и друга перална а во нај новава тие што идат да работа ги исцрпува многу, за да се покаже добро па затоа и ги мења. Бар така муабет правеше. Пробајте може не сум во право. Од едно перење зијан многу нема.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4398
« Одговори #407 на: 20 Април 2012, 13:23:07 pm »
пред месец и кусур ја перев во пералната карши CarpetMax,ја проаѓа прво со вап-от,па и става пена со прскалка,не употребува четки(што ве читам и од порано гледам битна работа е тоа),и на крај ја мие.бришењето не ми текнува дали е со еленска кожа или крпа,али задоволен бев.цена стандард,150 денари

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #408 на: 20 Април 2012, 13:38:16 pm »

На пот мириса сегде каде што има добри физички работници и што физички доста работат, ваљда, така јас размислувам. А работниците ги мења пошто има и друга перална а во нај новава тие што идат да работа ги исцрпува многу, за да се покаже добро па затоа и ги мења. Бар така муабет правеше. Пробајте може не сум во право. Од едно перење зијан многу нема.

На пот не мириса каде работниците се тушираат еднаш на ден, во летните месеци. Вака Џабе ти је перена колата, коа после не можам да ја излуфтирам од потоина.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #409 на: 20 Април 2012, 13:41:20 pm »
И јас не знам што будали ќе беа цело министерство таму што перат. Министри возат....

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7566
« Одговори #410 на: 20 Април 2012, 13:43:13 pm »
ima neka tajna veza ...

Отсутен Scorpion

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 470
« Одговори #411 на: 22 Април 2012, 12:19:54 pm »
Da ja preporacam peralnata kaj Kolevski vo Cento. Stvarno top rabotat, gumite se crni, vnatre prebrisuvaat so mleko za tabla, a za vosocna zastita plus 50mkd.

kolata sveti ko od salon :)
Fiat Grande Punto & Fiat Stilo

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #412 на: 22 Април 2012, 17:32:26 pm »
јас нигде не ги оставам со "млеко" за табла да ми ја бришат, си имам јас мое ако сакам да бришам дополнително

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #413 на: 22 Април 2012, 19:01:00 pm »
Marce kakvo mleko koristis?
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #414 на: 22 Април 2012, 19:08:05 pm »
Пресно, сам го вари... ;D ;D ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #415 на: 22 Април 2012, 19:40:12 pm »
Позади во WC... :D :D :D 

Отсутен Scorpion

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 470
« Одговори #416 на: 22 Април 2012, 19:50:16 pm »
xexe, mozebi e tetrapak :) Sepak deckite perat top, neznam sto sredstvo imaat vo penata no gumite bea crni katran vo sporedba so drugi peralni kade ostanuvaa sivi. A so vosocnata zastita kolata sveti :)
Fiat Grande Punto & Fiat Stilo

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #417 на: 22 Април 2012, 20:54:36 pm »
Не ме разбравте овчо ли е козјо ли е кравјо, тоа е многу битно. Кравјото е по посно и не свети толку додека пх вредноста му е пониска од онаа на овчото и не штети на внатрешноста. :D :D :D
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #418 на: 22 Април 2012, 21:54:41 pm »
... природно - човечко, направено после собирање матерјал во Убави Мачиња :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #419 на: 27 Април 2012, 12:30:30 pm »

па не е баш млеко. Едно SONAX за мат бришење.