Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 892052 пати)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6204
  • 69
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #60 на: 26 Март 2011, 19:06:22 pm »
WASH Fabric :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Присутен TSI

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 202
« Одговори #61 на: 26 Март 2011, 19:14:55 pm »
Не сум бил таму, ќе поминам да видам како перат.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30063
    • CARclub.mk
« Одговори #62 на: 26 Март 2011, 19:15:21 pm »
На Waschfabrik до стара телевизија, има перење одоздола.

Присутен TSI

• Јуниор
  • **
« Одговори #63 на: 26 Март 2011, 19:21:15 pm »
А дали може да се испере само одоздола бидеќи прочитав овде однадвор переле со четки а за четки несакам да слушнам а не да ми ја перат колата.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #64 на: 26 Март 2011, 19:26:03 pm »
А дали може да се испере само одоздола бидеќи прочитав овде однадвор переле со четки а за четки несакам да слушнам а не да ми ја перат колата.
Не се четки во Вошфабрик, крпи се. И многу добро перат. 250 денари е сосе одоздола и восок, и секое второ миење ми е такво. Според мене вреди зошто после таман јас да си поминам внатре да изгленцам се како што треба. Едино бандажите не ми ги мие како што треба, пак се прљави дупките, тоа треба да го решам некако.

Присутен TSI

• Јуниор
  • **
« Одговори #65 на: 26 Март 2011, 19:31:57 pm »
Тогаш е во ред. Не се проблем 250 ден. туку стравот да не ја испоизгребат. Чим така одам да пробам.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #66 на: 26 Март 2011, 19:45:49 pm »
Тогаш е во ред. Не се проблем 250 ден. туку стравот да не ја испоизгребат. Чим така одам да пробам.
Извади си ја антената и собери ги ретровизорите. Јас немам таков проблем зошто одамна ми ја украдоа антената...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30063
    • CARclub.mk
« Одговори #67 на: 07 Април 2011, 17:47:46 pm »
По сугестија на Гојдо, веќе втор пат одам во пералната Тото во Карпош 4 (на раскрсницата пред мостот Обединети Нации), и сум импресиониран во секој поглед. Посветуваат навистина многу внимание, и од сега ќе одам исклучиво таму. Наскоро ќе објавиме соработка со нив, а членовите на КарКлуб ќе имаат попусти при перење, хемиско чистење  и полирање. Секоја чест, вака одамна не ми бил чист Леонот.

А да, заборавив, има и бесплатно Wi-Fi, да си сурфа човек додека чека. :)
« Последно менување: 07 Април 2011, 17:53:23 pm zeroSignal »

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #68 на: 07 Април 2011, 18:00:57 pm »
Е тогаш за собирот кога ќе идам таму ќе си ја исперам зш додека стасам до Скопје сета ќе биде омушичавена напред и на ретровизорите... :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #69 на: 07 Април 2011, 18:11:17 pm »
Е тогаш за собирот кога ќе идам таму ќе си ја исперам зш додека стасам до Скопје сета ќе биде омушичавена напред и на ретровизорите... :)

Не работат у недела, можда :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #70 на: 07 Април 2011, 18:19:20 pm »
По сугестија на Гојдо, веќе втор пат одам во пералната Тото во Карпош 4 (на раскрсницата пред мостот Обединети Нации), и сум импресиониран во секој поглед. Посветуваат навистина многу внимание, и од сега ќе одам исклучиво таму. Наскоро ќе објавиме соработка со нив, а членовите на КарКлуб ќе имаат попусти при перење, хемиско чистење  и полирање. Секоја чест, вака одамна не ми бил чист Леонот.

Само уште еднаш појасни, кај се наога ТОТО...

Коа идеш од центар, према влае, и на семафорите пред мостот обединети нации вртиш десно и на 30-50 метри од лева страна... има перелна...??? Таа е тото???

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #71 на: 07 Април 2011, 18:21:30 pm »

Не работат у недела, можда :D

Епа ќе застанам на семафорите кај Шутка и ќе викнам на тие шо мијат џамови со кална вода да ми ја опрскаат троа... ::)

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #72 на: 07 Април 2011, 18:22:26 pm »
По сугестија на Гојдо, веќе втор пат одам во пералната Тото во Карпош 4 (на раскрсницата пред мостот Обединети Нации), и сум импресиониран во секој поглед. Посветуваат навистина многу внимание, и од сега ќе одам исклучиво таму. Наскоро ќе објавиме соработка со нив, а членовите на КарКлуб ќе имаат попусти при перење, хемиско чистење  и полирање. Секоја чест, вака одамна не ми бил чист Леонот.

Само уште еднаш појасни, кај се наога ТОТО...

Коа идеш од центар, према влае, и на семафорите пред мостот обединети нации вртиш десно и на 30-50 метри од лева страна... има перелна...??? Таа е тото???

ДА

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #73 на: 07 Април 2011, 19:08:03 pm »
Џиџи, као од пушка... ДА :)

Отсутен djidji

• Легенда
« Одговори #74 на: 07 Април 2011, 19:57:38 pm »
Џиџи, као од пушка... ДА :)

Па тука сум ја негде у комшии со стан :) (преку Партизанска само;))