Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 894445 пати)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #300 на: 09 Јануари 2012, 07:51:17 am »
најскапо перење во ДАНИ кај мида, стандардно возило 250, SUV 300 денари. Поминувам гледам еден куп народ, имаат пари вишок лугево немашто

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #301 на: 10 Јануари 2012, 13:02:59 pm »
најскапо перење во ДАНИ кај мида, стандардно возило 250, SUV 300 денари. Поминувам гледам еден куп народ, имаат пари вишок лугево немашто
Да не се повеќето Фордчиња што ги мијат? И плус имаат и кафичче во близина, и плус имаат салон за Волво, Форд, Нива и Аутоленд... Со други зборови не е досадно да поседиш пола саат дур ја перат колата. Иако јас преферирам во Вашфабрик зашто мрзам некој да ми ги брише прозорите од внатре, кога нема никаква потреба од тоа. Си усисавам за 5 минути и готово... Повеќе од доволно.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #302 на: 10 Јануари 2012, 13:04:58 pm »
До сега 3 пати ја перам на четките кај Нова Железничка и дефинитивно имаат одлично восоче. За разлика од Макоил, овде машината подобро ја суши колата но и двајца батки повтороно пребришуваат. Нема промашај.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #303 на: 10 Јануари 2012, 13:12:29 pm »
Да не се повеќето Фордчиња што ги мијат? И плус имаат и кафичче во близина, и плус имаат салон за Волво, Форд, Нива и Аутоленд... Со други зборови не е досадно да поседиш пола саат дур ја перат колата. Иако јас преферирам во Вашфабрик зашто мрзам некој да ми ги брише прозорите од внатре, кога нема никаква потреба од тоа. Си усисавам за 5 минути и готово... Повеќе од доволно.

Nee, poveketo se audi, merc i bmw :)  vo glavno povozrasni dobro situirani gospoda perat koli tamu. Mnogu dobar moment e barbakan i imas kade da cekas ama 250 denari e too much..

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 674
« Одговори #304 на: 15 Јануари 2012, 21:54:23 pm »
дечки во која перална да се обратам да ми го исперат моторот одоздола пошто има некој мрсни флеки на долниот дел па сакам да го исперам моторот за да видам дали пушта од негде или се тоа флеки од што се цедело уље при промена на уље????

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 963
« Одговори #305 на: 17 Јануари 2012, 12:14:56 pm »
дечки во која перална да се обратам да ми го исперат моторот одоздола пошто има некој мрсни флеки на долниот дел па сакам да го исперам моторот за да видам дали пушта од негде или се тоа флеки од што се цедело уље при промена на уље????
Во главном во сите перални може да го добиеш тоа.. јас сум ја перел кај салко (пералната на ројал такси) после реплек што е.. цената беше 250 денари! Поздрав

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #306 на: 18 Јануари 2012, 10:11:56 am »
јас мотор кога би перел само летно време вака не

Отсутен Roci

• Сениор
  • Пораки: 3869
« Одговори #307 на: 18 Јануари 2012, 17:50:46 pm »
ama ti on saka sea

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #308 на: 18 Јануари 2012, 19:35:31 pm »
ama ti on saka sea
Во неделата попладнето перев околу 5 и место да одам дома да си ја вратам во гаража на топло ја натаму наваму, и на влагање кваката убаво подмрзната ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #309 на: 23 Јануари 2012, 12:38:41 pm »
благодарение на дечките кај оли, можам комотно да кажам дека држам најчиста кола у градов, ма и пошироко. после на паркинг коа стигнав со еленската и со микрофибер крпчето си ги собрав малкуте капки шо ги имав, и малце кај радиото ми имаа забушавано, али ништо страшно. пофалба до дечките :)
е од тогаш ја неам испрано колата, сакав денес да ја перам, ама слушам сабајле на радио у кола, утре ќе врнело >:(

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #310 на: 23 Јануари 2012, 12:43:43 pm »
благодарение на дечките кај оли, можам комотно да кажам дека држам најчиста кола у градов, ма и пошироко. после на паркинг коа стигнав со еленската и со микрофибер крпчето си ги собрав малкуте капки шо ги имав, и малце кај радиото ми имаа забушавано, али ништо страшно. пофалба до дечките :)
е од тогаш ја неам испрано колата, сакав денес да ја перам, ама слушам сабајле на радио у кола, утре ќе врнело >:(

и јас така слушнав иначе за перење плаче во саботата катран ја напраив

Отсутен yarre

• Bearing Expert
  • Редовен
  • Пораки: 1389
  • www.lagermax.mk
    • LAGERMAX
« Одговори #311 на: 26 Јануари 2012, 06:41:00 am »
Исто и јас. Најпрактични ми се за секојдневна употреба. Фротирските крпи у Вашфабрик се топ. Гледам дека не пуштаат скапани коли внатре.
За подетално Оли,  добијаат + 50 МКД од мене, и се надмашујат себеси. Морам да признаам дека ми пречи пената кај Оли што останува на стаклата, и се размачкува после прво отвори/затвори на прозорите додуше.

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3049
« Одговори #312 на: 26 Јануари 2012, 12:20:44 pm »
Пак ќе кажам, новата кај паркови и зеленило, кај Орце гимназијата...одлични се дечките...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #313 на: 26 Јануари 2012, 12:34:54 pm »
добро си перат ама ништо спектакуларно, ако ги споредам со Оли Сан вториве се стварно подобри. Едина работа кај Оли Сан што стално ми го разместуваат ретровизорот во средина (а тоа ме нервира)...

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
« Одговори #314 на: 26 Јануари 2012, 12:54:32 pm »
Јас сум задоволен од дечките пред Тинексот на Булевар 3-та Македонска бригада(накај Еуроимпекс што оди), не перат со четки, нема траги од изгребано по цела кола, башка газдата е голем љубител на коли и ги пази :))