Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
најскапо перење во ДАНИ кај мида, стандардно возило 250, SUV 300 денари. Поминувам гледам еден куп народ, имаат пари вишок лугево немашто
Цитат: MarceCvarce на 09 Јануари 2012, 07:51:17 amнајскапо перење во ДАНИ кај мида, стандардно возило 250, SUV 300 денари. Поминувам гледам еден куп народ, имаат пари вишок лугево немаштоДа не се повеќето Фордчиња што ги мијат? И плус имаат и кафичче во близина, и плус имаат салон за Волво, Форд, Нива и Аутоленд... Со други зборови не е досадно да поседиш пола саат дур ја перат колата. Иако јас преферирам во Вашфабрик зашто мрзам некој да ми ги брише прозорите од внатре, кога нема никаква потреба од тоа. Си усисавам за 5 минути и готово... Повеќе од доволно.
дечки во која перална да се обратам да ми го исперат моторот одоздола пошто има некој мрсни флеки на долниот дел па сакам да го исперам моторот за да видам дали пушта од негде или се тоа флеки од што се цедело уље при промена на уље?
јас мотор кога би перел само летно време вака не
Цитат: MarceCvarce на 18 Јануари 2012, 10:11:56 amјас мотор кога би перел само летно време вака неama ti on saka sea
благодарение на дечките кај оли, можам комотно да кажам дека држам најчиста кола у градов, ма и пошироко. после на паркинг коа стигнав со еленската и со микрофибер крпчето си ги собрав малкуте капки шо ги имав, и малце кај радиото ми имаа забушавано, али ништо страшно. пофалба до дечките
Цитат: Kimi R на 14 Декември 2011, 17:21:23 pmблагодарение на дечките кај оли, можам комотно да кажам дека држам најчиста кола у градов, ма и пошироко. после на паркинг коа стигнав со еленската и со микрофибер крпчето си ги собрав малкуте капки шо ги имав, и малце кај радиото ми имаа забушавано, али ништо страшно. пофалба до дечките е од тогаш ја неам испрано колата, сакав денес да ја перам, ама слушам сабајле на радио у кола, утре ќе врнело