Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ова го сретнав вчера во пералната кај Реплек. Навистина ретка гледка.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Воедно да кажам дека сум позитивно изненаден како се испра Алфата. Толку брзо и толку лесно никаде не сум успеал да завршам. Ја пробав и опцијата со восок иако имав нанесено пред месец-два. Веднаш штом се испрска се забележува како водата бега од бојата.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Кар вош гранит почнале со работа, реновирале- нови четки и слично. Најскапата тарифа им е 350ден.
Цитат: @ILE@ на 12 Август 2025, 08:54:30 amЦитат: MartinAlfista на 09 Август 2025, 13:46:14 pmЈас да ја изрекламирам новата самоуслужна после Реплек фабриката, зошто вреди стварно.Некој ултра скап филтер за осмоза, убава хемија, 50 денари = 120 секунди активност (било што и да избереш, што значи по стари цени на OKTA Wash), и една битна работа за мене - наскоро ќе има машина за чистење платнени патосници.Колава ја исправ за 150 денари, крпа само за стакла искористив, точка нема од каменец.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И финално, еве локација:https://maps.app.goo.gl/dh2bZmYCud9DF8hBA?g_st=acВчера баш бев да ја исперам колата на оваа перална. Бев некаде околу 17:30 и немаше никој, освен газдата Притисокот и средствата што се користат далеку подобри отколку на пералната кај Веро Тафталиџе. Боксовите соодветно средени и немаш контакт со другите да те прскаат или слично. Плус плацот е огромен и има место за доста коли. Со 150 денари испрана кола џам, нит капка бигор немаше.Испробани усисивачите и спрејот за гуми, сосема ок. Во муабет со газдата кој беше таму, ми кажа дека се отворени веќе 1 недела, и дека има уште една самоуслужна перална во Визбегово кај Актива Петрол. Моја препорака за пералнава, дефинитивно ќе ја користам периодов.Газдата е еден млад висок дечко со залижана коса? Малку има говорна мана ама може и да не се примети. Ако е тој што го знам од пералната во визбегово, тогаш кратко ќе трае квалитетов.Sent from my 23124RA7EO using Tapatalk
Цитат: MartinAlfista на 09 Август 2025, 13:46:14 pmЈас да ја изрекламирам новата самоуслужна после Реплек фабриката, зошто вреди стварно.Некој ултра скап филтер за осмоза, убава хемија, 50 денари = 120 секунди активност (било што и да избереш, што значи по стари цени на OKTA Wash), и една битна работа за мене - наскоро ќе има машина за чистење платнени патосници.Колава ја исправ за 150 денари, крпа само за стакла искористив, точка нема од каменец.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И финално, еве локација:https://maps.app.goo.gl/dh2bZmYCud9DF8hBA?g_st=acВчера баш бев да ја исперам колата на оваа перална. Бев некаде околу 17:30 и немаше никој, освен газдата Притисокот и средствата што се користат далеку подобри отколку на пералната кај Веро Тафталиџе. Боксовите соодветно средени и немаш контакт со другите да те прскаат или слично. Плус плацот е огромен и има место за доста коли. Со 150 денари испрана кола џам, нит капка бигор немаше.Испробани усисивачите и спрејот за гуми, сосема ок. Во муабет со газдата кој беше таму, ми кажа дека се отворени веќе 1 недела, и дека има уште една самоуслужна перална во Визбегово кај Актива Петрол. Моја препорака за пералнава, дефинитивно ќе ја користам периодов.
Јас да ја изрекламирам новата самоуслужна после Реплек фабриката, зошто вреди стварно.Некој ултра скап филтер за осмоза, убава хемија, 50 денари = 120 секунди активност (било што и да избереш, што значи по стари цени на OKTA Wash), и една битна работа за мене - наскоро ќе има машина за чистење платнени патосници.Колава ја исправ за 150 денари, крпа само за стакла искористив, точка нема од каменец.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И финално, еве локација:https://maps.app.goo.gl/dh2bZmYCud9DF8hBA?g_st=ac
Со тоа што уште е супер пералната. Вчера перев кола, 2 недели стоена во гаража после дождови и кал, излезе сѐ без сунѓер, на крај со осмоза ни поминав со крпа ни ништо, само возење до гаража и сува беше без дамки.