Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 893925 пати)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #255 на: 11 Декември 2011, 16:04:25 pm »
Колава ми е најпрљава што може да биде у изминативе 11 години ( рушеа зграда у комшии ) ;D ;D ;D ;D

Једва чекам малце да отопли да ја операм.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #256 на: 11 Декември 2011, 16:10:22 pm »
Мојата ко на рели да е возена :D
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен daro

• Почетник
  • *
  • Пораки: 23
« Одговори #257 на: 13 Декември 2011, 00:16:19 am »
daro, колку ти е перење мотор, нормално со жешка вода (кое средство користиш?), хемиско чистење и полирање? Глеам има доста заинтересирани...
motor ne pereme poradi elektronika vo vozilata :D a ti preporacuvam da ne go peres motorot  ne samo ti tuku nikoj da ne pere motor na kola :) hemisko e 3000 ali toa samo letno vreme go rabotime poliranje nemame se uste :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #258 на: 13 Декември 2011, 14:17:59 pm »
daro, дајте клаберски попуст на услугите.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #259 на: 13 Декември 2011, 14:30:49 pm »
daro, колку ти е перење мотор, нормално со жешка вода (кое средство користиш?), хемиско чистење и полирање? Глеам има доста заинтересирани...
motor ne pereme poradi elektronika vo vozilata :D a ti preporacuvam da ne go peres motorot  ne samo ti tuku nikoj da ne pere motor na kola :) hemisko e 3000 ali toa samo letno vreme go rabotime poliranje nemame se uste :D
E како да се подзамие мотор некако, немора миење... Да не е со земја ептен...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #260 на: 13 Декември 2011, 14:55:06 pm »
Може да се мие мотор, али не со вап директно. Малце мозак и пажња и се е во ред :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #261 на: 13 Декември 2011, 19:20:33 pm »
Толку е прљава дури срам ми е да ја однесам у перална кај шо ме знаат. ;D ;D ;D

Обично ме прашуваат, сигурен си дека ти е за перење. :D :D ;D ;D :D :D

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #262 на: 13 Декември 2011, 20:46:33 pm »
Може да се мие мотор, али не со вап директно. Малце мозак и пажња и се е во ред :)

јас имам гледано онаму кај кисел со вап ги перат моторите, кога ке видам коса ми се крева. Би сакал да го исперам прљав ми е ама шубе ми е и плин имам и се така да само со крпа може само да си ги перам ;D

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #263 на: 14 Декември 2011, 17:21:23 pm »
благодарение на дечките кај оли, можам комотно да кажам дека држам најчиста кола у градов, ма и пошироко. после на паркинг коа стигнав со еленската и со микрофибер крпчето си ги собрав малкуте капки шо ги имав, и малце кај радиото ми имаа забушавано, али ништо страшно. пофалба до дечките :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #264 на: 14 Декември 2011, 18:45:23 pm »
благодарение на дечките кај оли, можам комотно да кажам дека држам најчиста кола у градов, ма и пошироко. после на паркинг коа стигнав со еленската и со микрофибер крпчето си ги собрав малкуте капки шо ги имав, и малце кај радиото ми имаа забушавано, али ништо страшно. пофалба до дечките :)

Мора да го посетам Оли. До колку работи ?

Отсутен daro

• Почетник
  • *
« Одговори #265 на: 14 Декември 2011, 19:10:25 pm »

Мора да го посетам Оли. До колку работи ?
rabotime sekoj den od 08-18 h.   a so sto kola bese ti denes Kimi R :) me interesira posto ja brisam prasina :)

Отсутен Kimi R

• Сениор
  • Пораки: 3009
  • "Just leave me alone, I know what I'm doing"
« Одговори #266 на: 14 Декември 2011, 21:55:51 pm »
Со црн хјундаи гетц бев негде околу 1 и пол имаше и една опасна црна Q7-ица у тоа време. ако ти си ми бришел прашина, може ќе ти текне коа ти реков на ти ги клучевиве дај контак пушти радио, ти ми рече немој да не ме погоди некоја песна после шо ќе прајме :D а иначе за прашината кај радиото, не е ништо него ептен дека нема каде да се најде маана хахахах :D

Отсутен daro

• Почетник
  • *
« Одговори #267 на: 15 Декември 2011, 00:33:59 am »
Со црн хјундаи гетц бев негде околу 1 и пол имаше и една опасна црна Q7-ица у тоа време. ако ти си ми бришел прашина, може ќе ти текне коа ти реков на ти ги клучевиве дај контак пушти радио, ти ми рече немој да не ме погоди некоја песна после шо ќе прајме :D а иначе за прашината кај радиото, не е ништо него ептен дека нема каде да се најде маана хахахах :D
mi teknuva za koe hyndai    a inace za kaj radioto navika mi e da ne gi brisam :D ne za drugo gi zaboravam :D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #268 на: 15 Декември 2011, 11:23:03 am »
А сабајле во 8:00 има ли гужва да се нацртам јас прв. Пошто тешко време да најдам, а колава е ко од Багдадско рели да се вратила :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20800
« Одговори #269 на: 15 Декември 2011, 14:35:29 pm »
@daro: Ако ви се убацам со мојана кола, од памет ќе се извадите у какво стање е, и многу веројатно дека ќе ја преиначите дејноста на фирмата :D :D :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.