Земете си асални микрофибер со вас за пребришувње, кај нас одма се лепи прашина џабе што е третирана водата. Последниот пат, многу подобро поминав со пребришување со микрофибер крпи за пребришување, отколку да чекам водата да ја снема.
А си пробал воопшто да не пребришеш ?
Пследниот пат, многу подобро поминав со пребришување со микрофибер крпи за пребришување, отколку да чекам водата да ја снема.
Ако ја бареме грешката кај мене, како објаснуваш што дома беспрекорно ја перам, со 6 пати послаб вап, со 3 пати послаби шампони и без специјално третирани води? Свака част ако сте задоволни, неам ништо против. За мене пералнава е нужно зло. Брка работа, ама ќејф не праи.
Јас после секое перење во пералнава ја гледам колата размачкана и само делумно симната грубата нечистотија.Последниов викенд ја поминав само со водата/шампон и тоа последната програма со вода/сушење - џабе, пак флеки и траги од нечистотијата.Кај мене дури и керамика има, ваљда тоа треба уште малце да помогне.Ај да речам дека е забаталена колата, ама секоја недела се пере.Или па можеби не знам да ја користам пералнава

Дома доволно е само со вапот и активната пена да ја поминам и е неспоредливо подобро отколку во пералнава, а да не правиме муабет кога ќе заиграат микрофибер ракавици и две кофи со шампон за целосен третман.
Јас си ја сфатив поентата на пералнава како за итен случај и заплакнување на колата, не подолго од 20мин.За се повеќе и ако треба да влечкам препарати, полесно ми е дома на раат.Да немав услови друго ќе беше, ама вака не фала.