Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 1052695 пати)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7444
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #2805 на: 31 Август 2018, 15:25:54 pm »
Тие ни 200 не даваат.
Апсолутно точно!

Работев во фирма каде што газдата на работниците им даваше да му ја перат колата на -5 надвор и чистачката да му ја поминува со усисивач... А перална на 20м од фирма!

Така да убаво си кажа. Повеќе јас или било кој од тука ќе даде 500 ден за перење него горенаведенити и тие слични на нив.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10612
« Одговори #2806 на: 31 Август 2018, 18:06:10 pm »
Има газди, и ти-то газди што мафтаат со прстиња и технонаочари ;D

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1315
« Одговори #2807 на: 31 Август 2018, 18:34:27 pm »

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34541
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2808 на: 01 Септември 2018, 02:13:19 am »
Не зборете глупости. Газди се, не даваат ни денар. Све фрштат на фактура па после плачат за компензација или не плаќаат никогаш.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #2809 на: 01 Септември 2018, 10:03:31 am »
Еден апдејт!
Бившата ОлиСан, ја земале едни млади дечки сега и најверојатно само се бањале пред да почнат да работат. Катастрофа, одма пуштање пена, рибање колата со микрофибер зацрнет, каде фатено каде не, катастрофа.
Одбегнувајте.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #2810 на: 01 Септември 2018, 12:30:39 pm »
Ja sabajle uste u 9 otidov na avtomatskana u karposh 4. Kolona skoro do vratata gore ama brzo za nekoj 5 do 10 min vlegov vnatre. Za 150 den fino isprana baska imav izmet od nekoj cavki kako kravi da sedele na drvo pogolemi od pleskavici bea baska 2 dena baagji bea zapeceni nemav vreme da gi iscistam. Gledam otkako izlegov nemasi ni traga od niv nemase mackanici super izleze. Si grabnav smukalkite posle si ja zacistiv saglam vnatre. Za tie pari ne e loso perenjeto tamo.
Sega da vidime Busav sto kje ponudi vo novava. Ako ima dobar kvalitet kako i vo prethodnata kje mu bidam stalen musterija obekjavam bidejki i blisku mi e i nema utka kaj nego.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30821
    • CARclub.mk
« Одговори #2811 на: 09 Септември 2018, 19:46:30 pm »
Сабајлево потрошив еден саат во самоуслужната перална, и конечно убаво си ја исправ колата. Ме чинеше 125 денари (со еден останат жетон од прошлиот пат), плус си носев со себе неколку микрофибер крпи, средство за бандажи и spray-on detailer/восок. Одамна не сум фатил сам убаво да си го исперам Голфот, мерак ми се напраи. :)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
« Одговори #2812 на: 09 Септември 2018, 19:55:20 pm »
Некој инфо за навечер да каже, има гужви или можеш да отидеш на раат да си переш кола?
Ете нешто како класниот, такво перење сакам, со средства, крпи музики, со сВе.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5861
« Одговори #2813 на: 09 Септември 2018, 20:05:56 pm »
Абе и кога има гужва брзо оди... Переш излегуваш надвор бришеш... 5 бокса има ако не се лажам... Навечер би требало од прва да влезеш.

Патем и јас денес ја перев.  Не чекав повеќе од 5 минути да влезам а имаше доста коли. Со себе си носам, еленска, неколку микрофибер, Фрош за стакло, Мафра за пластики и К2 Болд за гуми. Фабрике стакла Панчево. Ни флеки од бигор ни бутур, денес 35-40 секунди оставив за восок програмата при крај.
« Последно менување: 09 Септември 2018, 20:15:21 pm Allexxander »

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17679
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #2814 на: 09 Септември 2018, 20:06:44 pm »
И да има гужва никој не ти смета, паркингот е огромен другото се зависи колку жетони имаш ...

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30821
    • CARclub.mk
« Одговори #2815 на: 09 Септември 2018, 20:14:58 pm »
Ако отидеш ептен преку ден, топло е, многу брзо се суши колата, не стигаш да пребришеш. Ја сабајлево се задржав саат 45 минути у бокс и уште 10-тина минути на усисивачи. Немаше жив човек, само уште во еден бокс имаше кола. На раат, натенански. Прво прскање бандажи со средство, па една тура вода, па вода со шампон, па сапуњање, па уште една вода, па уште една вода, па бришење со една крпа, уште една крпа, па восок, па пребришување бандажи...

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7444
« Одговори #2816 на: 09 Септември 2018, 21:20:13 pm »
Значи можеш и со Полиш да ја поминеш сам колата.... Топ.

А стварно може да е подобро рано сабајле или приквечер, не пече толку сонце, во 2 ноќеска не верувам дека се гледа баш.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
« Одговори #2817 на: 09 Септември 2018, 21:46:10 pm »
Муaбетoт ми беше дa влезaм у бoкс и дa не мислaм нa тoј пoсле мене. Дa си зaтрљaм бaндaжи нa рaaт т.е истoтo oнa штo гo нaбрoјa клaсниoт, притoa дa не слушaм мрчењa oд типoт oвoј зaглaви и сличнo...
А реaлнo и јa би мрчел зa тaкoв, зaтoa прaшaв дaли нaвечер е пoрaстеретенo или ете рaнo пoсaбaјле?

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #2818 на: 09 Септември 2018, 22:53:02 pm »
Zlaten od 3 smena fukni se pravo tamo. Jas taka izigrav nekolku pati edvaj edna kola imase vo 7:30 sabajleto i na tenaane kje si ja isperes i nema da se zapotis seuste e prijatno sabajlecki. I posle ides doma mavas 1/4 burek so sirenje i legnues da spies pravdajki se deka si pretepan od 3ta smena :)

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1917
« Одговори #2819 на: 10 Септември 2018, 15:30:16 pm »
Samousluznaca e najzakon rabota, pred nekoj den prv pat ja probav I od sega ke si ja koristam stalno. Ako si na brzanje so 50 denara I edna elenska kolata e prifatlivo chista a so 150 denara e super isptana, keifot deka sam peresh e plus. Jas I doma sam znam da zaperam , ama tuka go nema momentot so tegnenje creva I vangli.