Sekoj den pominuvam pokraj Boris Trajkovski i samousluznata peralna mnogu dobro raboti. Od pominuvanje samo, bi rekol mnogu podobro od taa na semaforite karsi Mida i nekolkute sto se na Ilindenska karsi ProCredit/Citi Moll.
Barem ednas nedelno bas i tamu zastanuvam kaj bazenot, i za 20-30min kolku sto cekam okolu 16:30-17:00h non stop se menuvaat koli i site 4-5 lenti (kako i da se vikaat oddelnite mesta za perenje) znae da se polni vo isto vreme.
Jas ednas ja izprav tamu za 100den. 3 zetoni so sampon, 1 zeton voda za plaknenje, osmoza go imaat pisano.
Pomegju sekoj zeton pominuvav so sungjer i dopolna so moj sampon na sungjerot.
Na kraj bev prezadovolen od rezultatot koj go postignav od prvoto moe perenje na kolata. Najdobro bese isprana od bilo koj cigan predhosno sto ja ima pereno

Nikogas do sega ne sum imal moznost sam da ja isperam, i ovaa peralna e definitivno dobodojdena za mene. Problem e so pravosmukalka da se pomine samo, ke mi trebaat minimum 3 zetoni osekam. Koga imam odeno vo PSS na avtomatksata, potoa sam si ja pominuvav na pravosmukalkite (vrabotenite mi vikaat fala na pomosta) i mi odzemase dosta vreme, sigurno barem 10 min.