Џиџи кога бе? ја 2 пати бев
Еднаш у 4 и 15 после у 6
Иначе презадоволен сум од Мили. Однос одличен луѓето се супер
Колата испрана екстра...значи одамна неам видено таков однос кон муштерија...Прво перење најнормално и се! Му кажав да не ми ги мачка гумите, ама ми рече дека веќе научиле ако сакам да не се секирам нема да има ич на страна. ај си викам да пробам...гумите измачкани сумер, ни на бандажиот нема милиметар од тоа..Проверка на гуми! што никој не сум видел да го прави! Друга работа, мене задниот дел на колата ми е катастрофа од бигор. Прскалките дома коа прскаат ја фаќаат колата и назад е катастрофа си сака полирање. Тоа го примети Мили и ми рече ќе проба да го среди..па одкога ја средија се колата, и стави шампон со восок и уште едно средство незнам за што како ама не е битно. Ептен сум задоволен, не се извади 100% ама промената е огромна. Според Мили, може ќе спасам гз од полирање пошто нареден пат би требало и да се извади, ама ќе видиме! значи стварно сум презадоволен...Дефинитвно од сега не перам на друго место!! И да уште побитно, одма виде карклуб налепница
Ај успат да прашам, за тоа со бигорот, некој случајно искуство да не имал? Или ќе видам после 2-3 перења поквалитетни кај Мили па ако не бива на пролет да идам кај TE-EN