Автор Тема: Перални низ Скопје?  (Прочитано 1053151 пати)

Отсутен Mikroos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 921
Одг: Перални низ Скопје?
« Одговори #3180 на: 21 Јануари 2019, 22:59:30 pm »
300 den e komplet i vnatre, odnadvor i odozdola ili?

Za kaj Bushav - Makpetrol mislam..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45192
  • Il Moderatore
« Одговори #3181 на: 21 Јануари 2019, 23:08:56 pm »
Ако отвориш прозор ко @smole и внатре ќе ти ја исперат за 300

Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Mikroos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 921
« Одговори #3182 на: 21 Јануари 2019, 23:09:59 pm »

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #3183 на: 21 Јануари 2019, 23:51:55 pm »
И ја имам замерка, т.е совет. На предперење посебно на попрљави коли да се обрне повеќе пажња со вапот околу заоблените делови кај полумесеците. Четките немаа фатено убаво.
Задоволен сум, ама мислам дека во Вашфабрик поубаво ми ја перат, т.е восокот може е подобар, поубав сјај ми има колата.

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 979
« Одговори #3184 на: 21 Јануари 2019, 23:58:58 pm »
Јас два пати веќе ја перам кај @Bu$aV MeGaNe и @Dando , еднаш програмот од 500 како за сефте и да тргне бизнисот вториот пат 300. Сметам дека е прифатлив квалитетот на перење со оглед дека е автоматска перална и односот на време на перење и краен резултат, поготово за зимно време со перење од долу.
Имам неколку ситни забелешки/предлози за подобрување:
1. Прво и најпроблематично по мене рампата за излегување е превисока за луѓе со ниски/спуштени коли, првиот пат ми потфати, вториот пат пазев но сметам дека не е на одмет ако ја продолжите малце рампата.
2. Во програмот од 500 дечките ги четкаа бандажите со сунѓер кој на прљаво возило може да го напраи лакот партал. Чисто како суѓестија земете некоја четка за бандажи или микрофибер сунѓер.
3. Фаровите и позади кај таблицата беше уште прљаво ама со оглед на тоа каква ја донесов и незнам колку е веродостојна забелешкава
4. И последно остана по некоја капка на колата после автоматското сушење и не би било лошо доколку се воведе последно рачно пребришување по излегување од пералната со оглед дека перењето е 500/300 денари.

Уште еднаш честито и дај боже да имате успех!
Се надевам дека забелешките ќе ги прифатите со предизвик за подобрување!
:D

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1857
  • Renault Megane R26
« Одговори #3185 на: 22 Јануари 2019, 00:01:38 am »
Секоја критика и забелешка е добродојдена.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45192
  • Il Moderatore
« Одговори #3186 на: 22 Јануари 2019, 00:29:12 am »
Ја да ви кажам финта, коа ќе отидете со така гнасна кола, ќе му кажете на бушавиот или на дандо „ќе ја сликам за форум“, да видиш ти како гланц ја праат! (сендвич со поли пилешка шунка).

Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #3187 на: 22 Јануари 2019, 00:37:46 am »
i pak si na ulica parkiran cccc  ;D ;D ;D
Ќути, Ахтунг ако ме види, ќе ме пријави во некој штаб, казна да ми пишат ;D
Не казнуваат кУмуЊарА.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3159
« Одговори #3188 на: 25 Јануари 2019, 19:51:29 pm »

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
« Одговори #3189 на: 25 Јануари 2019, 22:26:02 pm »
Тука и да ти исперат внатре нема да те зафркаваат затоа што немаат поделено сендвичи. :D

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6316
« Одговори #3190 на: 28 Јануари 2019, 03:09:35 am »
Абе сега ве читам.. Кај може да пуштам документи да си земам кредит, да ја исперам колата во Скопје ? :D

Тука Кичево за 500 денари 5 пати ќе ја перам  :D

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7201
  • Бенве сие бенве
« Одговори #3191 на: 28 Јануари 2019, 08:17:32 am »
У Кичево си сељак со еспресо од 30ден, во ск си мангуп со истото од 90. Не е исто да живееш у село и у град бузуки.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Отсутен vlatko.klp

• Сениор
  • Пораки: 6707
« Одговори #3192 на: 28 Јануари 2019, 08:31:48 am »
Во Лондон саат паркинг е 10 фунти, a во некое си мало градче на 200км од Лондон е 1 фунта. И таму сељачана народ тоа ти е.....

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6220
  • 69
« Одговори #3193 на: 28 Јануари 2019, 12:14:09 pm »
Јас два пати веќе ја перам кај @Bu$aV MeGaNe и @Dando , еднаш програмот од 500 како за сефте и да тргне бизнисот вториот пат 300. Сметам дека е прифатлив квалитетот на перење со оглед дека е автоматска перална и односот на време на перење и краен резултат, поготово за зимно време со перење од долу.
Имам неколку ситни забелешки/предлози за подобрување:
1. Прво и најпроблематично по мене рампата за излегување е превисока за луѓе со ниски/спуштени коли, првиот пат ми потфати, вториот пат пазев но сметам дека не е на одмет ако ја продолжите малце рампата.
2. Во програмот од 500 дечките ги четкаа бандажите со сунѓер кој на прљаво возило може да го напраи лакот партал. Чисто како суѓестија земете некоја четка за бандажи или микрофибер сунѓер.
3. Фаровите и позади кај таблицата беше уште прљаво ама со оглед на тоа каква ја донесов и незнам колку е веродостојна забелешкава
4. И последно остана по некоја капка на колата после автоматското сушење и не би било лошо доколку се воведе последно рачно пребришување по излегување од пералната со оглед дека перењето е 500/300 денари.

Уште еднаш честито и дај боже да имате успех!
Се надевам дека забелешките ќе ги прифатите со предизвик за подобрување!

Јас да се надоврзам. Се е ова точно од збор до збор. Мене возилото ми е нормална висина па немав проблем со рампата.
Немам аломински банажи, па и тоа со четка, сунѓер не ми е многу важно. Супер си беа колцата испрани.
И табличката ми беше чиста, само мокра, али тоа е пис оф кејк..

Јас ја имам следнава забелешка.
Кога излегов од пералната прозорите не ми беа избришани и испрани во целост. Машината не ги подспуштила прозорите, оној дел што влегува во кедерот. Мислам дека ова не е дозволиво за премиум перална со премиум цени. Ако машината не ви е толку софистицирана, ондак некој рачно може тоа да го направи.

Инаку ви посакувам многу успех и среќа во работата и легнати цуци на задно седиште во чистите ви автомобили.
Се надевам моиве забелешки ке вродат плод во понатамошниот развој на бизнисот и работата.

Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3356
« Одговори #3194 на: 28 Јануари 2019, 12:28:29 pm »
Еве добра перална што брише и гума од кедери и шарки на врата и шарки на гепек.

https://www.facebook.com/premiummotors.mk/

Ама 1000 денари е перењето основно.

Ќе си земам за дозвола да бидам малку експлицитен со една народна поговорка:

Неможе и кур у газ, и душа у рај.