http://www.magazin.ba/video/golf-2-sa-1150-konjskih-snaga-pokazuje-ko-je-gazda-na-autoputu-video-31886.html
On e gazda na benzinska pumpa
hah xD
Samo simo mi go razbra muabetot... ako se naprai dobar blueprint, pa seto toa da se sklopi od iskusen majstor, I edno remapce na dyno, ima da se cudite od motorot. Vo mnogu slucai nemora da se modificira usisnata grana, taka da so izduv, blueprint i remap ke bide besna kombinacija. I bandazi 15ki, nikako povolemi
Jas gi planiram 17ki fabricki (od sportot) zavitkani vo conti sport contact ti mi vikas 15ki :O
Inaku, ne sakam da brci auspuhot (pretpostavuvam deka toa znaci protocen auspuh), verovatno samo ke zamenam katalizator, nesto pogolem I tolku, mi se dopagja kako r'ze na visoki vrtezi
Patem, VLATKO jas ocekuvav daleku povisoka cena, negde okolu 1000 evra.. Jas mislam deka ke odam samo so "portmatch" I obrabotka na glavata, I "custom remap", modifikacija na granata ili eventualno zamena so nova od ne 'rgjosuvacki celik, mozebi so podebeli cevki pomegju loncite (za malku podlabok zvuk). Se nadevam deka so toa ke izvadam 10 tina konja, no pred se podobar odgovor na motorot na "glasnata pedala"