Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Супер ! Остана шепите уште да ги исфарбаш
Цитат: 2fast4you на 16 Јули 2011, 21:33:47 pmDeneska najdov vreme da gi ofarbam srednite kapacinja crni i da zalepam VW logo...iskreno poise mi se svigaat sega bandasive. Sega me podsekaat na eden model od BBS koj fabricki se montira na Golf . NICE!!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Црвената линија е закон ...
Deneska najdov vreme da gi ofarbam srednite kapacinja crni i da zalepam VW logo...iskreno poise mi se svigaat sega bandasive. Sega me podsekaat na eden model od BBS koj fabricki se montira na Golf . NICE!!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Trakata e PROGRIP i e specijalna za ovaa namena. Inaku ja koristat za bandasi na motori a moze i za koli. A od sto materijal e napravena...pa nesto izmegu plastika i guma...
Trakata e kupena od kaj Cone Motordzijata karsi pedagoski fakultet za 900 den.
Џиџи, да не тролам многу, има посебна тема за тоа, баш за Рево Чип Тјунинг ... .. Изгледа не си ја загледал ...
210 djidjiimas katapult
Цитат: Tommy на 17 Јули 2011, 12:28:02 pmЏиџи, да не тролам многу, има посебна тема за тоа, баш за Рево Чип Тјунинг ... .. Изгледа не си ја загледал ... Цитат: NUME на 17 Јули 2011, 12:28:26 pm210 djidjiimas katapult Хехе Ок, ок, малку реклама не е на одмет, нели Искрено се забораев и чим го прочитам 2fast4you одма паметот ми е у Revo Како и да е, фала ви на информацијата BTW не е Revochip туку Revo Technik
2fast ајде сега послушај го CarClub.mk и офарбај ги шепите. Ние ќе ја номинираме колата за „Мис Македонија“.