Автор Тема: Опел Тигра 1.6  (Прочитано 26078 пати)

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
Одг: Опел Тигра 1.6
« Одговори #180 на: 30 Април 2012, 11:03:09 am »
a ti gojdo da mi ja dades maicata...

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
« Одговори #181 на: 30 Април 2012, 21:18:18 pm »
Da sum na tvoe mesto bi stail jambolii na sedistata :) Mnogu se cool i toa pomoznost rozevi :)
I bi nacrtal nekoe cvetce na aubata :)

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #182 на: 30 Април 2012, 21:19:58 pm »
Бугар ти ова со јамболиава озбилно? ;D

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
« Одговори #183 на: 30 Април 2012, 21:21:49 pm »
A be prav hit mi bese so Goljf 2 samo bela i plus na volan - ja dobiv poklon :) Maskiran odev vo Harachina kaj drugarcinjata. Nikoj ne me pozna :) :)

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6111
  • 69
« Одговори #184 на: 30 Април 2012, 21:25:42 pm »
Озбилен е бугарот...Ја мислам дека најбоље у татар да си го смени никот...Иначе он у аутото има од вуна навлаки, па сеа и препорачуе на девојкава од јамболии да си стави... :))
Иначе ги има у поише бои јамболиите, односно слонова коска, бордо црвени и онаа измеѓу варијанта ни таму ни ваму портокалови...
На задна шофершајбна обавезно раче што мафта со америчка застава на него, мрежа од кош, и фудбалска топка...Ако има малку место може да се надополни со јастуче од сатен и тоа по можност од темно зелен со златни детали прошарано или пак темно бордо исто така со златни моменти...
На ретровизор ДВД, не ЦД, пошто ЦД не ги одбива новиве ласерски зраци пошто тие се на малку повисока бранова должина, па треба ДВД да се стави... ;)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
« Одговори #185 на: 30 Април 2012, 21:31:02 pm »
E i zaboravi eden specimetar vo bagaznik :) i sekako neodminliviot dodatok, gumeni vlecki od CIK Kumanovo :) za da ne se valka tepisonot :) Soblekuvanje cipeli pred vlez u kola i vlecki a reata nema gajle.

Licno na BG granica 1998 vidov jedan decko od drugata strana na Vardar full opremen vo Goljf 1 D, tipot otvora vrata, kompljet unutra sve gledas nadzidzano.
On so zastitna kapa na glava - ide fraerot u Turska so familjija :) A be koga izbaci noga so bela carapa (sea i jas nosam od 1984 - Michael Jackson moda i kabrio cipela) - mavanje rea na ovcoina, se oseti na 200 m okolu Goljfot. Bugarskiot Carinik mu go frli pasosot u lice i rece vrvi pobrzo be me otru :) ...

Отсутен marsher

• Сениор
  • Пораки: 3177
    • smchiptuning
« Одговори #186 на: 30 Април 2012, 22:43:57 pm »
Озбилен е бугарот...Ја мислам дека најбоље у татар да си го смени никот...Иначе он у аутото има од вуна навлаки, па сеа и препорачуе на девојкава од јамболии да си стави... :))
Иначе ги има у поише бои јамболиите, односно слонова коска, бордо црвени и онаа измеѓу варијанта ни таму ни ваму портокалови...
На задна шофершајбна обавезно раче што мафта со америчка застава на него, мрежа од кош, и фудбалска топка...Ако има малку место може да се надополни со јастуче од сатен и тоа по можност од темно зелен со златни детали прошарано или пак темно бордо исто така со златни моменти...
На ретровизор ДВД, не ЦД, пошто ЦД не ги одбива новиве ласерски зраци пошто тие се на малку повисока бранова должина, па треба ДВД да се стави... ;)
Јас би додал уште по три странични ретровизори, еден над друг, со различни агли на гледање, па три антени, со знаменца на врвот(државата оставам сами да ја одберете) и позади на гепек или на задно стакло, обавезно лепенка на која шо пишува ГОЦЕ...

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4585
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #187 на: 14 Јули 2012, 01:16:53 am »
Tigrava e FIRE! prima kako nenormalna hahahha :)
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4585
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #188 на: 12 Ноември 2012, 11:16:07 am »
Zero колава е продадена, може клуч.
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw