Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Реклама е у питање, така да не е ни многу голема
Deneska najdov vreme da gi ofarbam srednite kapacinja crni i da zalepam VW logo...iskreno poise mi se svigaat sega bandasive. Sega me podsekaat na eden model od BBS koj fabricki se montira na Golf . NICE!!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: 2fast4you на 16 Јули 2011, 21:33:47 pmDeneska najdov vreme da gi ofarbam srednite kapacinja crni i da zalepam VW logo...iskreno poise mi se svigaat sega bandasive. Sega me podsekaat na eden model od BBS koj fabricki se montira na Golf . NICE!!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Црвената линија е закон ...
Цитат: Tommy на 17 Јули 2011, 04:22:58 amЦитат: 2fast4you на 16 Јули 2011, 21:33:47 pmDeneska najdov vreme da gi ofarbam srednite kapacinja crni i da zalepam VW logo...iskreno poise mi se svigaat sega bandasive. Sega me podsekaat na eden model od BBS koj fabricki se montira na Golf . NICE!!!(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Црвената линија е закон ... +100