Мене Осигурителна полиса преклани кога ми ја удрија вратата од колата направија проценка за фарбање на врата од 9000 или 12000 денари мислам беше. Бараа да потпишам одлука. Јас не потпишав, отидов во Олимпија моторс (каде што наводно прашале од Осигурителна полица, им биле партнер). Отидов таму, реков проценка на штетата? Ја отворија вратата велат ова не се фарба, треба 10 кила кит да отидат и нема да трае ни година дена. Мора нова врата.
Се вратив во Осигурителна полиса, му викам на тој, еве ти го шефот од Олимпија моторс. Направија нова одлука за 1000 евра.
Фала многу пријатно, пизда им материна сакаа да ми украдат 800 евра. Почекав да стигне врата, ми ја сменија (ја видов старата врата), ја офарбаа, вратија некои делови од старата врата како стакло, механизмот за отварањеа и слично и завршив работа.
Ама на крај им се исплати. На секој еден што пази и знае што прави има по 5-6 што не пазат и немаат поима што ги снашло.
Пред 3 години со еден пријател ќе не вадеа со обезбедување од Еуроинс за малце. Маме евавме се од директор до чистачка. По покварена фирма немав сретнато до тогаш. Немаше ефект од љубезно однесување па мораше така.
Ти велам, Еуроинс и Еуролиз, две сестрински фирми се измамнички збирутљаци.