Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Moze i tuka taka, traen nalog se vika
Од Еуролинк можеш онлајн мислам, јас сум купувал патничко така.Е сеа како ќе ги земеш оргиналите не знам, миалам имаше опција да ги подигнеш од филијала некоја или на адреса да ги достават
Обновете ја во Винер полисата за задолжително осигурување од автомобилска одговорност на Вашето возило која е потребна за регистрација на возилото, без оглед на тоа во која компанија била претходната полиса. Обновената полиса, ќе ја добиете на Вашата e-mail адреса во PDF формат. Сè што треба да направите е да ја испечатите и потпишете полисата. При регистрација, МВР ги признава отпечатените верзии на полисите купени онлајн.
ЗАДОЛЖИТЕЛНО:За регистрирање на возило, на шалтерот на МВР во станиците за технички преглед задолжителен е отпечатен примерок од полисата за осигурување од автомобилска одговорност, потпишан од страна на договорувачот на осигурувањето.
Секако.
Дечки, ме закачи на паркинг еден со комбе.И тој е осигуран во Осигурителна Полиса АД.И сега ОП АД, ме тера да одам во Авто Чајка Тетово, а јас неќам таму сакам во Мак Ауто Стар. 100% сум прав во ситуацијава шо мајка барам кај шо ме тераат тие да одам.Дали смеам да одам кај што сакам јас?Sent from my SM-G973F using Tapatalk