Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Сочен избор е Ц5 хидрактив! Но и редок.
И јас се мислев за 159 али неможам да живеам со големото растојание од врвот на предниот браник до предните тркала. Преголемо е.
Мерц или Масл...зависно од џеб, можности и избор.Повеќе од 15к не давам за кола макар и милион да имам на сметка.
Муабет СОСЕМА на место. 50к според мене на пример влегува во недвижнина, и секогаш ќе изберам недвижнина или деловен простор пред потрошен материјал како кола. И милион да се на сметка.
И на двајцата ви посакувам да имате милион евра, па да видиме баш дали ќе тркалате стара скапајнца од 15К или рено меган 1.5dci нов од салон одк 15К.
Цитат: Stratro на 02 Февруари 2016, 20:05:16 pmМерц или Масл...зависно од џеб, можности и избор.Повеќе од 15к не давам за кола макар и милион да имам на сметка.Цитат: Deni на 02 Февруари 2016, 20:14:27 pmМуабет СОСЕМА на место. 50к според мене на пример влегува во недвижнина, и секогаш ќе изберам недвижнина или деловен простор пред потрошен материјал како кола. И милион да се на сметка.И на двајцата ви посакувам да имате милион евра, па да видиме баш дали ќе тркалате стара скапајнца од 15К или рено меган 1.5dci нов од салон одк 15К.