Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Добредојде колега.Прво извади ГТИ буквите под итно !Праговите, лајсните и рачките освежи ги да не бидат обледени (разгледај ја мојата тема и ке најдеш како)Ако сакаш да промениш нешто во изгледот почни прво од бандаши. Ги продавам моите 16ки:http://forum.carclub.mk/index.php/topic,6275.0.htmlИсто можам да ти најдам и Апех спирали да ја потспуштиш малку.Поздрав и уживај !
а дали имаш разлика во забрзувањето и крајната брзина поради навлаката ?
Добредојде друже интересно количе.Веќе доби некои предлози шо да средиш,Смичка малку дупи во ребра ама нема гајле.Е сеа мене ме интересира од каде идеја да залепиш ГТИ ознака на Опел Астра?
Извади ги буквите да не ти ги извадам јас.Добродојде на форумот.П.С. ИЗВАДИ ГИ БУКВИТЕ!!!!
- И за крај, но најбитно, најди си пониски спирали и спушти ја колата!
Цитат: Мартин на 02 Октомври 2013, 17:02:00 pm- И за крај, но најбитно, најди си пониски спирали и спушти ја колата!А бандавче и ремапче?
Цитат: Smichka на 02 Октомври 2013, 18:11:11 pmа дали имаш разлика во забрзувањето и крајната брзина поради навлаката ?па се е исто нема никаква врска во забрзувањето а за крајна брзина да ти кажам незнам сеуште ја немам возено