Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
Цитат: Peconi на 24 Април 2014, 13:22:13 pmЦитат: Tome-Colt на 24 Април 2014, 12:02:58 pmЦитат: Peconi на 24 Април 2014, 00:01:02 amToa e obavezno, samo poveketo se takvi i oni sekogash se najglasniTi dur rabotish oni sedat na youtub ili pijat kafe u kafik pa pred da si legnat se ukluchuvaat na forum da podelat po nekoj sovet poshto neli oni sve znaat.........Пецони, мислам дека многу високо почна да леташ. Спушти се на земја малце со коментариве што кажав погрешно те молам кажиа тоа дали јас сум летал или не ме знаат тие што ме знаата ти ако се навреди со некој мој коментар еве ти се извинувамНемаш потреба мене да ми се извинуваш, за себе лоша слика правиш. Со тоа што самите вие (се мисли на сите кои работите на оваа тема) ги ставате вашите проекти на јавен форум значи дека сте согласни да се изложите на секакви критики од убави до банални идиотски и глупави. Моментот дека неколку луѓе веќе паднаа на такви глупави провокации за мене е смешен, уште по смешно ми е драматизирање околу истото и правење скандал.Во таа насока беше насочен мојата забелешка кон тебе, ти пречеа коментарите од други и ги затворија темите на твое барање. Зашто сега во туѓа тема наоѓаш забелешки во врска со „маженственоста?!“ на членовите кои не стругаат со шпакла и челична четка. Мене ми беше интересно и ги следев сите проекти кои се постираа на форумов и знам колку е тешко нешто да се направи асално, ама дека сите треба да паѓаат во несвест и да го величаат проектот ми е смешно.
Цитат: Tome-Colt на 24 Април 2014, 12:02:58 pmЦитат: Peconi на 24 Април 2014, 00:01:02 amToa e obavezno, samo poveketo se takvi i oni sekogash se najglasniTi dur rabotish oni sedat na youtub ili pijat kafe u kafik pa pred da si legnat se ukluchuvaat na forum da podelat po nekoj sovet poshto neli oni sve znaat.........Пецони, мислам дека многу високо почна да леташ. Спушти се на земја малце со коментариве што кажав погрешно те молам кажиа тоа дали јас сум летал или не ме знаат тие што ме знаата ти ако се навреди со некој мој коментар еве ти се извинувам
Цитат: Peconi на 24 Април 2014, 00:01:02 amToa e obavezno, samo poveketo se takvi i oni sekogash se najglasniTi dur rabotish oni sedat na youtub ili pijat kafe u kafik pa pred da si legnat se ukluchuvaat na forum da podelat po nekoj sovet poshto neli oni sve znaat.........Пецони, мислам дека многу високо почна да леташ. Спушти се на земја малце со коментариве
Toa e obavezno, samo poveketo se takvi i oni sekogash se najglasniTi dur rabotish oni sedat na youtub ili pijat kafe u kafik pa pred da si legnat se ukluchuvaat na forum da podelat po nekoj sovet poshto neli oni sve znaat.........