Дарко ако ти е набитно да го спуштиш што повеќе си одбрал добри коиловери, али ако ти е за повеќе да ти држи и подобра брза вожња низ кривини мислам дека нема да бидеш нај задоволен.
Јас како што знам тие коиловери се многу тврди и ќе ти скока колата, особено на нашиве идеални патишта, што воопшто не е интересно, ниту пак добро за брзо возење, губиш тракција редовно
Али за не толку агресивно возење и за изглед се прва лига, особено за цената! Јас имав слична заебанција со спунот, ем беа N1 тркачки, ем беа половни па ми скокаше Интеграта и на стража на делови на 3 тркала бев, што е доста незгодно за возење 
Дарио нека каже споредба меѓу жутко и кабриото што е само со спирали мислам.
tuka nekade sme

se slagam so komentarite. So ogled deka kolata nema da se vozi sekojdnevno mozam da pominam preku niv
Sto se odnesuva do skokanjeto na dupki, mislam deka sekoja divljacki spustena kola kje go pravi istoto bez razlika kakvi amortizeri sme stavile. Sto citav po drugi forumi jasno e naglaseno deka standard mk1 gti kje te utepa po krivini iako ne e tolku spusten. Normalno deka sekoe podripnuvanje ti ja menja trakcijata pa kje mora da se boris so kolata.
Iskreno ne sum imal moznost da vozam trkacka kola (ili mnogu spustena) pa ovie amortizeri dur se priviknam na drobenje kamen u bubreg mislam deka se ok. Ponatamu kje probam da najdam nekoj kompromis za izgled i stabilnost.
@DarK - Ti zutko sekoj den go vozis i zatoa ti e smuceno

))