Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Uste nema struja za da ve prosvetlam ) utre se cekaat uste nekoi mnogu interesni raboti od Nemacka pa kje spodelam @Bad Gamer, too expencive plus carina ova kje izleze gjaol ipol. baska granata kje se pravi vo mk spored nacrt od kupecka grana za upola od ovaa cena... Nema da bide lien aluminium tuku kje bide izrabotena od inox kako i ostanatiot usisno izduven sistem. No nema da se montira na pocetok. kje se vozi prvo malku so injection pa ponataka kje se pravi promenata. (a nisto cudno i da ima upgrade 8 na motorot )p.s. kaj drugar ti bagan ja ima ama on kje ja vozel
Ова е далеку од too expensive, ако ја знаеш цената колку и е на нова. Не викам дека неможе да се направи нешто и да биде можеби и подобро изглед (пр.: полиран инокс изгледа страшно), а секако поевтино, но ако веќе ставаш делови за да добиеш перформанси, тогаш си размислил ли за колку ќе го загрееш горивото на усис со иноксните цевки во однос на алиминиумската грана?
Од 5мм нагоре(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)