Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ова сеа за инат? Не тупи, Алфава е сексови.
Цитат: zeroSignal на 15 Јули 2011, 00:43:35 amОва сеа за инат? Не тупи, Алфава е сексови. Zero ismisli nov zbor vo makedonskiot literaturen jazik, mnozina od seks
Цитат: zeroSignal на 15 Јули 2011, 00:43:35 amОва сеа за инат? Не тупи, Алфава е сексови. Зошто инат...нема врска...мене ми личи на она кучено нажаленоно од цртаните филмови...како ли се викаше...?
Ај тука едно мислење . Не читав детално гледав само слики. Не можете тука да ставате Југо Лада и коли конструкција од 70-тите со коли од пред 5 години. Мора да се направи разлика.За мене има доста коли ама едиствена кола што кога ја гледав во град и ја пцујам колку е грда е , а е поново производство(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: zeroSignal на 15 Јули 2011, 00:43:35 amОва сеа за инат? Не тупи, Алфава е сексови. Зошто инат...нема врска...мене ми личи на она кучено нажаленоно од цртаните филмови...како ли се викаше...?Го најдов....Droopy...!
Ама признајте дека колава личи на кучево ! ??