Значи според тебе овие 84 страни од темава нема потреба да постојат. Тебе Мултипла ти е грда, мене ми се допаѓа. Ја треба да ти мрсам муда зашто си ја постирал тука? Не.
Секој си има мислење кое е пожелно да го сподели на авто-форум, пожелно со образложение за да постои дискусија.
a според тебе мислење е само да се постира слика? затоа што и едниот и другиот само слики турија, без збор да пишат? и ти си напишал во постот дека е пожелно појаснување за да има дискусија.. зашто сега ги браниш, т.е. мотивацијата да контраш со мене пак ти е активна...
повеќе од јасно е дека суптилно е и поединачно за секој вкус. повеке од јасно е дека неможе сите да се согласат за убавина. повеќе од јасно е дека неможе сите да имаат исти вкус. затоа и постојат разно разни избори и гласања, пред да се окарактеризира нешто на некое ниво, отценка или степен, како ке се изјасни (одлучи) мнозинството, така се прогласува... не сме тука јас и ти, личностите што ке отценуваат.. ние сме единки кои ке дадат свој глас во купот на одлуката!
за мерцедес Е класа, тешко дека ке има мнозинство да ја прогласат за НАЈ грдо возило, ама за мултипла скоро сите се согласуваат деа е грда, грда, ГРДА до тој степен на непоправливост, ама затоа многу практична а богами и економична за својата големина... и јас се согласувам со тие мислења... но тоа се мислења мои, кои немора да се и твои, нити па сакам со тебе да бидам исто мисленик.. пупу скраја да е!!