Автор Тема: Хоби :)  (Прочитано 85133 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10960
  • 430i
Одг: Хоби :)
« Одговори #225 на: 14 Март 2013, 21:44:17 pm »
ФилипВ, доста интересно хоби. Имаме уште еден басиста на форумов, Стратро.

Инаку не сум спомнал, а тука му е местото, јас сум бивши играорец :)
Додека ми се смееја другарите дека сум бил сељак и не сум играл кошарка професионално, јас го прошетав пола свет :)

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3015
« Одговори #226 на: 16 Март 2013, 00:52:41 am »

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13931
« Одговори #227 на: 16 Март 2013, 01:41:31 am »
Тој сум :) Деновиве ќе ми прават интервју и за тие текстови

Овде имаш повеќе

http://mihajlos.blogspot.com

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #228 на: 16 Март 2013, 01:42:37 am »
Во што сакате се кладам дека пешки го нема качено Водно од доле до горе.

Цитат
Малото брдо, не многу поголемо до Тумбе кафе, се величи како да е Монт Блан и постојано се шират приказни до посер за тоа каааааков триумф е да се искачиш до крстот (која дебилна идеја ама ајде) и каков секс може да падне покрај патот до Видиковец или средно Водно (постојано да бидеш освелтуван од дебили со „долги“ светла... а-ха... ооуккеј... no thanks).

Ме разочара колега. Јбг.
Цитат
И тука некаде низ сиот песок од нормални луѓе ќе фрлиш поглед и ќе ги забележиш малите бисерчиња - богати луѓе со гнасен материјалистички фетиш, кои со своите џипови, ферарија, масерати, бентли фрчаат низ улиците.
Успат излегуваат пред Holiday Inn да ги мрднат своите дебели машки и ултра слаби женски газови со „екслузивната“ солунска викенд роба.
Тие се стоката. Бисерите никогаш нема да ги видиш во џип или ферари. Тоа се тие луѓе... Идоли. И во ништо не се разликуваат од песокот, се додека не направиш муабет со нив. И не те пленат со својата начитаност и пред се заинтересираност на разни теми. Заинтересираност не постои кај стока.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #229 на: 16 Март 2013, 01:51:12 am »
Што има да те разочарам?! Субјективно доживување на работите. Either you agree or not, не сум ставен на тапет некој да ме оценува со оценка од 0 до 10.

Очигледно дека малите бисерчиња е сарказам во реченицата, оние кои живеат во закрила на својата школка (а.к.а пари, а.к.а боди гарди, а.к.а полиција) ...

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #230 на: 16 Март 2013, 23:55:41 pm »
Патетики братче. Многу си депресивен. Врати се дома може боље ќе ти биде, ваљда дома ти фали па сите ти се криви. Тие куртоните што им дале мама и тато да возат коли од типот на ферари никогаш не ме ни интересирале нити сум се замарал за нив, додека ти очигледно длабоко си размислувал за нив и даваш чувство како да си се искомплексирал. Не знам воопшто зашто и се споменува тоа. Интелектуалноста која си ја барал очиглено нее таму, си ја барал на погрешно место.

И на брдцето сигурно не си се качил никогаш, дојди некој ден, гзот ружа. Башка може одтаму дирекно и до Матка да те прошетам, да видиш дел од Скопје што не си го видел а е прекрасен(без асвалт). А не си го видел зошто повторно на погрешно место си барал. Лесно е дасекритикува е да се кења врз некого. Ако бараш грешки и сакаш да критикуваш секогаш ќе ги најдеш, ако си ги барал убавите работи како форумов и луѓето на него во секоја област ќе си ги нашол.

Од напаѓање преку тасето. Башка од што мирисате од 20м на комплекс луѓево веќе и жал им е да ви се спротистават во плачењето.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #231 на: 17 Март 2013, 01:19:12 am »
Патетики братче. Многу си депресивен. Врати се дома може боље ќе ти биде, ваљда дома ти фали па сите ти се криви. Тие куртоните што им дале мама и тато да возат коли од типот на ферари никогаш не ме ни интересирале нити сум се замарал за нив, додека ти очигледно длабоко си размислувал за нив и даваш чувство како да си се искомплексирал. Не знам воопшто зашто и се споменува тоа. Интелектуалноста која си ја барал очиглено нее таму, си ја барал на погрешно место.

И на брдцето сигурно не си се качил никогаш, дојди некој ден, гзот ружа. Башка може одтаму дирекно и до Матка да те прошетам, да видиш дел од Скопје што не си го видел а е прекрасен(без асвалт). А не си го видел зошто повторно на погрешно место си барал. Лесно е дасекритикува е да се кења врз некого. Ако бараш грешки и сакаш да критикуваш секогаш ќе ги најдеш, ако си ги барал убавите работи како форумов и луѓето на него во секоја област ќе си ги нашол.

Од напаѓање преку тасето. Башка од што мирисате од 20м на комплекс луѓево веќе и жал им е да ви се спротистават во плачењето.

Не знам кој момент не го сфаќаш во цел муабет?!

Ова е мое лично доживување на Скопје. Субјективно!

За тоа кој сум и што сум и каков сум тоа не е твоја работа, колку што не е моја работа тебе да те оценувам јавно каков си и што си.

Се додека не развиеш (развиете) свест дека ова е критика и да научете да ја прифатите (но, немора да се согласувате) ќе си продолжете да си тоните во патетиката која убаво ја доловив во текстот.

Имам и други текстови, имам текст и за Битола каде ги изразувам и недостатоците на градот во кој живеам. Должност ми е да го покажам тоа се со цел одредени работи да се променат на подобро.

Оние со развиен интелект ќе ги прифатат тие мои ставови (пак ќе кажам немора да се согласуваат), а оние другите ќе какаат за тоа кој сум бил, каков сум бил и како луѓето гледале мене!

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #232 на: 17 Март 2013, 11:33:06 am »
и ај не се натегајте безпотребно.. ве знам и двајцата лично, сум се дружел и со двајцата на овој или оној начин, сигурен сум дека ако седнете негде на пивце заедно, ке си го смените и мислењето и начинот на комуникација... виртуелниот свет е поинаков, живиот и реалистичен е поинаков... на тастатура сите сме поинакви во живо поинакви...

затоа, пред да се напнете до даска и да се испокарате прекинете, сега и тука, ВЕДНАШ. дојдете и двајцата во четврток, на картинг трките, запознајте се еден со друг и ке ви стане јасно за што зборам. вие двајцата сте скоро исти како личности. (освен во фризурите и дијалектот)  ;D :D :D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17502
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #233 на: 17 Март 2013, 11:36:30 am »
И Члинк билда. :D

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #234 на: 17 Март 2013, 11:52:39 am »
и ај не се натегајте безпотребно.. ве знам и двајцата лично, сум се дружел и со двајцата на овој или оној начин, сигурен сум дека ако седнете негде на пивце заедно, ке си го смените и мислењето и начинот на комуникација... виртуелниот свет е поинаков, живиот и реалистичен е поинаков... на тастатура сите сме поинакви во живо поинакви...

затоа, пред да се напнете до даска и да се испокарате прекинете, сега и тука, ВЕДНАШ. дојдете и двајцата во четврток, на картинг трките, запознајте се еден со друг и ке ви стане јасно за што зборам. вие двајцата сте скоро исти како личности. (освен во фризурите и дијалектот)  ;D :D :D

Пфф...нема теоретска шанса да се испокарам со некој од форумов, далеку од тоа. Ова се само контрења и дебати :D

И по табиет не сум човек што сакам да бидам замерен со некого, така што и Chlink ако ме сфати погрешно јас се извинувам не беше ништо со негативна конотација ;)

И Члинк билда. :D

А јас сум 2 метра :D Па сеа ти види :D :D :D :D

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #235 на: 17 Март 2013, 13:21:43 pm »
Ама Члинк билда...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #236 на: 17 Март 2013, 13:25:30 pm »
Едно другарче е 2 метра и нешто, па неможе да се крене еднаш на вратило. Да се чудиш колку изгледа болно и тешко кога пробува.;D
Ништо лично Carpatian, само се потсетив на човеков.. :)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8532
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
« Одговори #237 на: 17 Март 2013, 14:57:22 pm »
Не ни мислев да продужам. Мислам дека ме свати што сакам да кажам и јас му го сватив одговорот. За натегање може да се натегаме и да дебатираме ама да се љутиме и замеруваме е смешно. Башка чоекот го знам, може не сме влегле ептен во муабет ама сме се упознале. Му ја мањачев на Веро алфата. Ок си е се. Башка ako има рчка мене Томе ме брани а со Мартин заедно бегаме ако треба, побрзи сме заедно ;D ;D .

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #238 на: 17 Март 2013, 22:08:22 pm »
а ја ке ве изнатепам и двајцата... ;)

под услов да ве стигнам, пошто “слаб сум“ ..... во трчање.... :)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
« Одговори #239 на: 17 Март 2013, 22:16:24 pm »
Вечерва роденденски подарок на едно другарче