Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Астал на минатиов саем за мебел на експонатите имаа сосема пристојни цени имаше трпезариски Даб live edge во некој ранк од 20/30 илјади затоа и ги препорачав, мислам и дека сега за BФ моментално имаат изложено експонати во Сити мол по намалени цени, не се води по цените од веб страната
Сакам да местам роло гаражна врата, на сликите можи да се види шо сакам да постигнам, грубо.Гаражата е 4м долга внатре, ама за во иднина да собира подолга и повисока кола (така тргна трендот), ќе треба да соѕидам ѕид од 60цм под балконот за да ја фиксирам вратата на таа страна.Потоа ќе треба и удолницата да ја извадам нанадвор и нема да биди покриена, и тука ми е најголемиот проблем, за поројни дождови водата вгаража ќе ми оди. Јас ќе си инсталирам шахти за мала вода, ама планот и прашањето ми е:дали можи под балкон да ставам од оние тендите како на сликата во тие 40цм луфта, со собирање, дали ќе крепат пороен дожд и „малку“ ветер,само за тие денови во Мај, Јуни кога истура на периоди, да ја пуштам 1метро и да се заштитам и поплавување?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)