Автор Тема: Паркинзи / Паркинг места низ нашите градови.  (Прочитано 253213 пати)

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5554
Одг: Паркинзи / Паркинг места низ нашите градови.
« Одговори #1125 на: 13 Јануари 2018, 17:28:23 pm »
Може товарал или истоварал нешто.

Sent from my Samsung s8+ using Tapatalk
Двајца ќелави со стомачиња излегоа, чекав да заминат за да сликам иначе мене ќе ме товареа :)
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7071
« Одговори #1126 на: 13 Јануари 2018, 17:52:05 pm »
Дефиниција за „Јоцо со Џипот.“
Уште еден

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #1127 на: 13 Јануари 2018, 17:52:21 pm »
Тука тоа е редовно така,чим можиш возилото да го качиш на тротоар немаш проблем со паркинг. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен nekojtamu

• Редовен
  • Пораки: 1165
« Одговори #1128 на: 13 Јануари 2018, 17:58:08 pm »
Next level parking. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Култура пред Домот на Културата.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3804
« Одговори #1129 на: 29 Јануари 2018, 14:59:49 pm »
Пред саат време се паркирав кај стадион, пратив порака за саат време дека ке останам.Не ми стигна повратна порака па се јавив во контакт центарот на поц и и кажав на девојката што ми се јави што како дека не ми стигнало повратна порака, ми вика знаеме системот ни е падна сочувајте ја пораката во случај ако има нешто! Се вракам гледам на бришач казна оставено, му се јавив на дечкото што ја пишал казната виде дека имам порака пратено ми вика врти пак во контакт центар. Се јавив им кажав што како ми земаа податоци и ми вика јависе за 10 дена ке ти кажеме што одлучиле... Е сеа ако одлучиле да пишат казна што е најпаметно да направам? Муабетот ми е снимен што ми рече девојката да ја сочувам пораката дека ке немам гајле и пораката ја чувам...
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43716
  • Il Moderatore
« Одговори #1130 на: 29 Јануари 2018, 15:07:53 pm »
Најпаметно е мајќе да им се најебеш на сите лоповишта у државава! 10 дена за што им е потребно на мајка им у *`с лоповска?!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Busav

• Сениор
« Одговори #1131 на: 29 Јануари 2018, 15:19:03 pm »
И јас тоа се прашувам, се мислам уште одма тужба да им стегнам, дечкото што ми ја пиша казната убаво вика дека од воздух пари праат

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
« Одговори #1132 на: 29 Јануари 2018, 15:25:06 pm »
И јас тоа се прашувам, се мислам уште одма тужба да им стегнам, дечкото што ми ја пиша казната убаво вика дека од воздух пари праат

Jbg nekoj i od vozduh pari pravi, ama treba da ti tekne :)) Btw, odma pisi prigovor, pretstavka i se do POC, pa imaj si ti dokumentacija ako dojde do tuzba ...   znaci uste ednas PISMENA DOKUMENTACIJA treba da imas, poso ako dojde do sud ke negiraat se sto si razgovaral po tel ili vo zivo, a vaka od pismeno nema kaj da begaat

Отсутен Busav

• Сениор
« Одговори #1133 на: 29 Јануари 2018, 18:08:14 pm »
Ке отидам утре, секако го имам снимено разговорот и ги чувам пораките...

Отсутен Busav

• Сениор
« Одговори #1134 на: 29 Јануари 2018, 22:43:29 pm »
Пред саат време се паркирав кај стадион, пратив порака за саат време дека ке останам.Не ми стигна повратна порака па се јавив во контакт центарот на поц и и кажав на девојката што ми се јави што како дека не ми стигнало повратна порака, ми вика знаеме системот ни е падна сочувајте ја пораката во случај ако има нешто! Се вракам гледам на бришач казна оставено, му се јавив на дечкото што ја пишал казната виде дека имам порака пратено ми вика врти пак во контакт центар. Се јавив им кажав што како ми земаа податоци и ми вика јависе за 10 дена ке ти кажеме што одлучиле... Е сеа ако одлучиле да пишат казна што е најпаметно да направам? Муабетот ми е снимен што ми рече девојката да ја сочувам пораката дека ке немам гајле и пораката ја чувам...
@Banzai

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4221
« Одговори #1135 на: 30 Јануари 2018, 07:11:54 am »
Направи како што ти пиша Интер1, нема да згрешиш и верувам дека ќе го решат позитивни твојот случај.Јас вака пред 2 години имав проблем со повратната порака карши клиника,кај што има и човек од ПОЦ цело време и сигурно ќе ми пишеа казна ако не се јавев во контакт центарот,пошто 2 саати останав. Претпоставувам дека таа од контакт центарот му пренела на реонскиот па ми немаа пишано казна.

Отсутен lans

• Редовен
  • Пораки: 1297
« Одговори #1136 на: 30 Јануари 2018, 09:20:30 am »
типов е романец
VW Passat 2.0TDI 2015
Skoda Fabia 1.2TSI 110PS DSG7 2016
Honda SH150i  2020

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4759
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
« Одговори #1137 на: 30 Јануари 2018, 09:36:24 am »
Пуу штета, да беше румунка одма ќе се разберевте  ;D

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #1138 на: 30 Јануари 2018, 15:20:36 pm »
@Banzai

Убаво ти пишал Интер1. Напиши си приговор до ПОЦ каде ќе ја објасниш ситуацијата, испринтај ја и пораката дека ти е пратена и приложи ја кон приговорот. За секој случај :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Busav

• Сениор
« Одговори #1139 на: 30 Јануари 2018, 15:51:55 pm »
фала ти