Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Денес тебе те фатиле, утре мене, задутре друг ќе го прескокнат и така.
Те фатиле да возиш над дозволеното, те фатиле и ти пишале казна. Тебе ти пишале казна и тебе те удриле по џеб. Дали пишуваат казни на други не е битно, битно е дека тебе ти пишале и дека пак ќе ти пишат казна ако пак те фатат. Па сега види што ќе правиш понатаму.
Никој не те тера да возиш над дозволеното, а ако веќе возиш, свесно влегуваш во ризик да бидеш казнет во даден момент.
Цитат: Mikius на 17 Септември 2021, 08:46:07 amНикој не те тера да возиш над дозволеното, а ако веќе возиш, свесно влегуваш во ризик да бидеш казнет во даден момент.Проблемот (конкретно во Скопје) е што има многу делници низ градов каде што 50км/ч никој не почитува - ниту полиција.Од Тојота (Бул. Никола Карев) до Шарлота - Маџари (Бул. Алескандар Македонски) никој не вози под 70, ниту полиција.После ќе ме застанат џандари кај Шарлота и ќе ме казнат 5 евра оти сум возел 60, а пред 15 минути тие возеле со 80.