Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Tesla на 03 Септември 2018, 19:19:18 pmДали ќе донесеш заклучок дека тоа е убаво, и на сите другари/клабери ќе тврдиш дека тоа е преубаво нешто.?Не. Ако дојдам до заклучок дека е убаво на другарите ќе им кажам дека имам впечаток дека убаво. Секако дека нема да тврдам дека е преубаво. Немам потреба да лажам, иако тоа е mainstream правило на форумов.Цитат: Tesla на 03 Септември 2018, 19:19:18 pm@vlatko.klp ретко реален човек со широки гледишта си. Капа доле. До некаде си во право. Некогаш да, некогаш не. Коментаров нема поента исто како што нема поента ни твојот дел.Има многу луѓе тука со реални гледишта, пошироки или потесни небитно. На сите ако им симнуваме капа што ќе стане од форумов.
Дали ќе донесеш заклучок дека тоа е убаво, и на сите другари/клабери ќе тврдиш дека тоа е преубаво нешто.?
@vlatko.klp ретко реален човек со широки гледишта си. Капа доле.
Цитат: Ducky на 03 Септември 2018, 12:00:19 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using TapatalkЗастанав кај „ова парче совршен инжинеринг од германско потекло“
Цитат: kalimero на 10 Мај 2011, 00:13:23 amДај кажете некоја ваква апликација за симбиан (Нокиа Н96), дали има да ставам? Па да си играм и јас како вас.Kaj ja najde Nokia-va ziti se zaradi toj simbian propadnaa
Дај кажете некоја ваква апликација за симбиан (Нокиа Н96), дали има да ставам? Па да си играм и јас како вас.