Aj da ne ve citiram site posebno
gOJDO@ - Sredno hemisko hemiski tehnicar,fakultet za dizajn i tehnologii na mebel i enterier 4 ta godina uste 10 tina ispiti vkupno.
Deni- da poveke od siguren sum za tamu da vlezam imam raboteno 1000 pati poteski raboti za mene toa ke bide normalna rabota
Igor- Sefica i tehnolog na linija mi e prijatelka samo nemoze da me butne tamu poso veke ima clen od familija zaposleno i sum mnoogu dobro zapoznaen kako tecat rabotite tamu ne e nesto so nemozam da go podnesam celicen sum ja od 18 god toa e sosem normalno za mene jbg taka sum naucen.
(osven toa ako imas da ponudis nesto slicno kaj so rabotis nema da odbijam, sekoja rabota so priblizo 20 000 ki plata makar i 3 ta smena se prifakja)
Marce chvarce - Da bidam otvoren bev vraboten vo Vitalija-zdrava hrana idev 3 smeni fativ nekoj pogolem cin zamenik sef na pogon i plata ostana ista (12-15 000) ni K-15 NI PRAznik ni delnik se odmaralo nit nedela se slucuvalo 3 nedeli bez slob den da rabotam edino ako imam prelaz od 1 va vo 3 ta smena pa 1 den da go prespijam ... znaci proizvodstvo sum rabotel i znam deka tamu nema zastoj i e sve turbo.
I nesto od mene ako imate znaete ili mozete da me zbrcate vo nekoja firma posaglam za bilo koja rabota.. plata od 18 do 20 000 pa i poise nema da odbijam,da se pofalam malce ama rabotnik sum i sum seriozen koga e vo prasanje rabotata ne sum legac mrza i t.n. uvek idam na poveke mn trud vlozuvam kaj i da rabotam.
Blagodaram sto me ishcitavte
ocekuvam nekoja ponuda posto tuka ima dosta narod pa baram mala pomosh ke se najde nekoj valjda