Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3921095 пати)

Отсутен Vladeee

• Редовен
  • Пораки: 2218
Мислам дека дечкото е од Драчево што лепи браници, а такви драчевци со неисчистени коли пун к** ги има. ебате луѓето , како може со неисчистени коли да возат не ми е јасно !!!
>>>>><<<<<

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Иначе колата која што не ја видов беше 101, неисчистен целиот прекриен со снег и не му работеа задните светла, плус не се движеше ни со 10 на саат, мене ми изгледаше ко да стоеше у место. Еве некоја слика со мобилен отпосле сликана.

Си требал полиција да викнеш, да кажеш што се случило и да направат записник. Ќе можевме да извлечеме поправка па и нешто да остане за частење и убивање на тугата за удрен браник ;)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Присутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9527
неисчистени и јас незнам како ги возат, некни гледам една Астра цела покриена со снег и само едно визирче си напраил џоа тенк вози да го ебам, ни светлата не ги исчистил  а темница надвор.

Има ли некој што мисли на безбедноста во сообраќак бе у пичку

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55248
  • Махер
Леле ова со светлава, па уште навечер... Се дешава често. Ќе видиш некоја планина снег се движи по улициве, и ОП тоа кола да ти било!

А сабајле типче на Орце Николов со точаче на работа идеше во 9 сабајле. По снегот...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
Иначе казниво е со закон доколку не ги исчистите возилата ;) Така да има правен основ да се земат пари и да бидат виновни.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Присутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9527
Леле ова со светлава, па уште навечер... Се дешава често. Ќе видиш некоја планина снег се движи по улициве, и ОП тоа кола да ти било!

А сабајле типче на Орце Николов со точаче на работа идеше во 9 сабајле. По снегот...

поштовање, јас вчера сакав со точак да одам до парк ама гумите ми беа на 0 а немав пумпа :D  и си ја земав санката под нозе и трк

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Ја по снег возам со упалени задни магленки.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55248
  • Махер
Се идиотишаш по улица? :)

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 381
  • ? ? ?
Се мислев и јас истото да му го пишам... Убаво срочено ;D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Само му давам знак на тој позади да не се лепи.

Има некој деца се курчат на снег.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10640
  • *** UNDERCOVER ***
Само му давам знак на тој позади да не се лепи.

Има некој деца се курчат на снег.

Со тебе сум и јас :) не се секирај... и ја возам позади со укључено светло за магла :)

Отсутен Z128

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 381
  • ? ? ?
Во земји со поразвиена сообраќајна култура за тоа се добиваат бодови или „честитка“. Потполно се согласувам дека има ку*чатори на снегов, ама тоа што некој не знае да вози или мисли дека знае, не е оправдување да ги малтретираш сите останати возачи.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34468
  • Таков е животот... јебига

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8540
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ако тоа светло на некој му попречело во сообраќај подобро ич да невози кола, а за време на снег и било какви отежнати услови при возењето смее да се пали и задно за магла или со други зборови појачано позиционо светло, и магленки. Така да ништо не му можат слободно нека си го уклучи.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
Кој ги ебе, мое е да ги предупредам.