Автор Тема: Дешаванки со кола ( тумбања, судари, несреќни моменти, одвратни искуства... )  (Прочитано 3078766 пати)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54984
  • Махер
Да де, за исто зборуваме.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3838
Глупости се мубаетиве за сообраќајкава во Велес, девојка ми имаат викендица одма пред знаков десно и биле таму кога се случила сообраќајката. На моторот имало 2ца патници, го возеле на 1 тркало, додека го правеле тоа паднале и моторот без возач на него одел директно накај БМЊ то кое отишло на средната лента со надеж дека ќе го избегне. За несреќа не успеале да го избегнат. Инаку во БМЊ то се возела невеста која веројатно одела на нејзината свадба.

Во Велес денеска има Мото Собир со огромен број на мотори така да денеска е орлама низград, исто и на Венуле се тркаат цел ден со мотори. Така да очекујте уште нешто до вечер.

If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3040
Пред Палма пред 5 мин еден со мотор се здена во кола, барем по звукот така изгледа зашто не можам да видам од тераса од дрвјата. Има и брза помош. Цело време возат лудо!

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2734
  • Шалабајзер
No turbo, no fun :)

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3040

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7062
  • хаУс мајстор
Каква дешавка ми се случи пред кола,101 идејќи во рикверц пламна напред во оган,се истрчаа луѓе со ПП апарати и за среќа добро се заврши.Ситуација во која треба брзо и смирено да превземеш мерки.Скинато црево за гориво беше причината најверојатно и 101 ко 101 не е ако не фрла некаде искра.Лоша работа,како пламенофрлач да имаше под хауба.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Темава е повторно отворена. Обидете се нивото на комуникација да го одржите на цивилизирано ниво.

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Каква дешавка ми се случи пред кола,101 идејќи во рикверц пламна напред во оган,се истрчаа луѓе со ПП апарати и за среќа добро се заврши.Ситуација во која треба брзо и смирено да превземеш мерки.Скинато црево за гориво беше причината најверојатно и 101 ко 101 не е ако не фрла некаде искра.Лоша работа,како пламенофрлач да имаше под хауба.

Не е крива колата, проблемот е до квалитетот на цревата за гориво. До сега неколку пати сменав црево за бензин. По период од една година и најскапите и ,,најквалитетните,, пукаат. Мене ми се скина исто така, среќа одма го забележав :)
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
Секако,до газдата е,не ми беше да навредам Застава,и јас ја имам ене ја :)
Него после дешавкава ѕирнав под хауба,цревото за гориво беше партал,јбг и ново да е,може истото да се случи.Заебана работа у секој случај  :(
Последнава недела само налетувам на сообраќајки,страв да го фати човек.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
Јас налетав на лоша сообраќајка сабајлево во Влае, изгледа некоја женичка ја беше собрал шлепер. Имаше тело позади предната осовина на камионот.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • хаУс мајстор
А сабајле враќајки се од работа,накај 06:10 кај Орце Николов гимназијата,Мерцедес такси,мавнат беше од совозачка страна у средина,партал беше,друга кола не видов.

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100
« Последно менување: 12 Мај 2014, 18:47:51 pm Fic_CC »

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16719
  • Keep it 100