Зошто 90% од коливе не се видени во живо. Исто како што се генерализираше дека седмицата нова е срање. Да не правам муабет за тројката G20, јадење гомна на велико, на ништо не личела, ваква е, таква е. Па кога ја ставија во Citymoll немаше човек што не зјапаше во неа. На слика, и во живо не се исти коливе. Осмицата GC кога излезе концептот, таа зелената боја што прелива во златно, на клипови и на слики изгледаше одвратно. Кога ја видов во живо изложена во Лондон, можам да ти кажам дека немаше допирна точка бојата со тоа што го гледаш на слика како прво, а второ формата и линиите на колата се толку изразени што на слики изгледаат коцкести, набабрени, заоблени... Едноставно подобро е во живо.
+ Правиме муабет за нов дизајн, како и секогаш новостите и големите испади не се прифатени одеднаш. Чист пример е скокот од е39 на е60 како модел. е60ката изгледа натажено, заоблени линии... едноставно поинаку од тоа што било BMW. По 15 години еве ден денес моделот е одличен и многу луѓе го возат.
Како беше, по вкусовите се плука... Лично и мене не ми се допаѓа џипов, може да се каже дека делиме исто мислење, ама да наречеш колиште што успешно се продава по цена од 100к евра па нагоре со зборот грдосија, и дека тој што ја купува е глуп зошто него му се допаѓа, а тебе и мене не... нема поента. Нашето мислење нема да не направи попаметни од тие што работат во BMW
Мојот и твојот став, не значи дека ние сме во право.