Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со точакот поминав скоро 300км, некој период морав да паузирам, беше на штелка бо бајкмаркет пошто многу ми се раштелува, го среди дечкото за 25 секунди. Сега шалта па после штрака Али ја многу често шалтам па брзо ќе го раштелувам. Купив некои ситници и едно новчаниче за кључеви и слични ситнурии. Барав онакво у V за под рамот доле ама не најдов. Инаку го земав од тој златко од реклама 5. Од кај да најдам такво у V? Aliexpress?Иначе од точакот сум презадоволен во секој поглед, значи ептен ми се погоди и со мерак го возам Едно фотче(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my iPhone using Tapatalk
Јaс гo имaм oвa и супер кoристи...http://m.ebay.com/itm/Bicycle-Bike-Cycling-Front-Tube-Frame-Triangle-Bag-Pouch-Pannier-New-/151363309985
Да не знаете некој паметен саат (или некој сличен уред подобен за носење), кој може да се поврзе со телефон и да прикажува навигација, а да има релативно прифатлива цена?
Цитат: velestrumf на 04 Септември 2016, 02:07:07 amДа не знаете некој паметен саат (или некој сличен уред подобен за носење), кој може да се поврзе со телефон и да прикажува навигација, а да има релативно прифатлива цена?А зошто не купиш ташничка за рам со место за телефон? Ем поевтино, ем попрактично.
Било кој од тие евтините Андроид саати.
Под евтини подразбирам не-ултра-скапите ствари од Huawei, Motorola или кој и да е. Sony Smartwatch 3 (со џипиес) би требало да е околу 150-тина евра. Плус, мислам дека има најголема батерија.Ја би играл на тоа.
Бекап смартфон со Андроид оперативен систем, исчистен од блоутвер и само навигацијата инсталирана. И држач некој по-океј.