Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Г класа има иста форма од прв до последен модел,така да не менува ништо дали е 90та или 2020та.
Незнам шо е толку редизајнирано,истата коцка е.Колку шо знам после 2017-18 нема излезено некоја понова со некои драстични визуелни разлики.
Го видов новото Ферари Рома во Струмица... Како авион да прелета Досега, најубавата кола што сум ја видел во живо
Цитат: MecheTo на 18 Јули 2021, 23:32:40 pmНезнам шо е толку редизајнирано,истата коцка е.Колку шо знам после 2017-18 нема излезено некоја понова со некои драстични визуелни разлики.Ќе помогне да разјасниме за која збориш.Оваа, модел од 1990-2018(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Или оваа, 2018-денес(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: brm brm на 19 Јули 2021, 02:16:37 amГо видов новото Ферари Рома во Струмица... Како авион да прелета Досега, најубавата кола што сум ја видел во живоЦрвено ли е?
Цитат: AUUU на 19 Јули 2021, 04:40:54 amЦитат: brm brm на 19 Јули 2021, 02:16:37 amГо видов новото Ферари Рома во Струмица... Како авион да прелета Досега, најубавата кола што сум ја видел во живоЦрвено ли е?Не е.
Bentley BentaygaMaybach Pullman(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Bentley BentaygaMaybach Pullman(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Carpathian Lord на 19 Јули 2021, 12:24:54 pmBentley BentaygaMaybach Pullman(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Само мене ли ми се грди и двете?D-r Ordevski