Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632194 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11741
  • Архитект
И мене така еднаш ме блокира еден. И исто дојде и како ништо да не било. Кога му се пуштив, кога почнав да го пцујам, среќа се уплаши човекот и тргна иначе ќе го папаше.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
А Миле ова не е заебанција..Друг пут,знак со големи букви"БУШАМ ГУМИ"..
Кај да напишам бе друже? Абе стока е тоа. Не треба да пиушуваш, треба да се знае. Напишано е дека не се остава кола на сред улица па *** ги боли.

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
Една од работите кои многу ме нервираат е следнава:

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Секое сабајле барам кретени по околни фирми, свирам како луд 10-15 минути зошто некој мајмун паркирал на сред улица и затворил 10 коли
и јас го јадев вака 45 мин, во Аеродром, па дури на крај и пајак дојде а сопственикот не се ни појави, мрдната работа

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Vo prolazot pokraj Gusto imame standard scenario:
- nekoj sviri deka e zatvoren od drug koj parkiral "privremeno".
- stavas slusalki na usi, pustas muzika dodeka rabotis, zasto ti ide printer da mu frlis odozgora iako ne e kriv. 
- drugiov doaga posle 15 min do pola saat.
- random rambling u stilu "Abe kaj si do sega, se utepav od svirenje..majka-shajka".
- mirno resavanje na problemot.
- sledniot den pak istoto od ponovo.  :)

Отсутен Nakolce

• Редовен
  • Пораки: 2310
  • Имигрант
@Falanga
Наместо да му се нервираш викни му пајак... ке дојде и оп 50 евриќи ке го кошта :D

Иначе јас сум 100% изнервиран од слепи пензионери со точаци, причината е тоа што кога ја купивме колата на првото приклучување пензионер удри со точак и направи дупче во десниот штоп на колата кој и ден денес стои така...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Наколче, џабе ќе викам пајак, не може да влезе тој докај него ;D
Ќе се заглави и пајакот па кој ќе го вади после?

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Не знам што им е тешко бар број да остават кај нив на предно стакло. Ме имаат така блокирано неколку пати и не стигнувам ни да се изнервирам :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен NetworX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 929
 Најмногу ме нервира кога некој у најголемата гужва ќе се убаци од никаде ни жмигавец дадено ни да види дали ќе го пуштам, туку влага не му чуе па ти снаоѓај се кочи бегај врти свири пцуј што сакаш прај он си влегол...
Dear God. Thank you for providing us with the direct-port nitrous injection, 4 core intercoolers, ball bearing turbos, and titanium valve springs, Amen.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7277
Mnogu me nerviraat luge sto pominuvaat na crveno. Zolto e ok, no svetnuva crveno i slednite 5 sekundi lugeto brzaat i pominuvaat na crveno. A ne ziveam vo Skopje, vo mojata provincija nema dolgi semafori, i lugeto pak pominuvaat na crveno, redovno, sekoj den.

Ja oпиша ситуацијата кај Кумановскиот зелен пазар, значи ке тргне еден пешак на зелено, и уште 30 по него, без оглед на тоа што се вклучило црвено .... Како стадо овци ...

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
Jas NIKOGAS ne zatvaram nikogo na parking bidejki nekomu ne mu se ceka i ne mu se sviri tuku fino lepo kulturno si vika odma pajak sluzba..a ovie neli za 3 minuti se crtaat na lice mesto.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Mnogu me nerviraat luge sto pominuvaat na crveno. Zolto e ok, no svetnuva crveno i slednite 5 sekundi lugeto brzaat i pominuvaat na crveno. A ne ziveam vo Skopje, vo mojata provincija nema dolgi semafori, i lugeto pak pominuvaat na crveno, redovno, sekoj den.

Ja oпиша ситуацијата кај Кумановскиот зелен пазар, значи ке тргне еден пешак на зелено, и уште 30 по него, без оглед на тоа што се вклучило црвено .... Како стадо овци ...

dobro, no jas ne mislev na pesacite, tuku na vozacite ;)

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Цветан Димов т.е. Јаја паша!

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
^

Таму пајак не смее да припари. Двојна пуна линија е козметика.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Сабајлево ме изнервира мајмунот на паркингот кај вулканизерот карши фонтана во парк. Ставил столици и заградил 5-6 места за паркинг. Се искарав со него и го убедив да тргне една столица да се паркирам.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Кога сме кај паркирање. Ме нервираат комшиите кој што си ги оградиле тротоарите пред куќа со стубчиња па сега паркираат на мојот тротоар и ми се бутаат у живата ограда. Подегенско нешто неам видено.