Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632617 пати)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Сигурно ќе ти кажат дека не ја ни возиш ти колата, секој ден ти ја гледаат таму паркирана ;D

Класични неписмени идиоти.

Иначе Фаланга честито зонско, за многу години нека ви е :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3847
Не се ни трудев да ги викнам, од факс си идев па заприметив дека сум барикадиран. 5 коли блокирале пријателиве уште посабајлечки.
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Иначе Фаланга честито зонско, за многу години нека ви е :)
Море мамката нивна :D

Ај може ќе се реши проблемов. Ама што правиме со Пежото на срцкава твоја? Таа им е трета кола не можат да ја пријават

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
За се има решение :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Дај боже. Иначе прееска проаѓам од таму и му викам на едниот: абе слабо нешто ви оди цртањево линии. Ми вика еве чекаме пајаци за да ги разместат колите. Комедија.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Денес ме изнервира ваквo зубче на тротоар, го оштетив станичниот спојлер на алфата. да е рамно, ќе стругне, ама на забец ваков, закачи и го отчепив малце  >:( >:( >:(

V

___|----------
___|

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7278
Aман бре Алфаши, што сторивте?

Присутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54991
  • Махер
Јас со новиве гумчиња се возам веќе неколку дена и мора да признаам дека крвниот притиок е намален. Уште потивко и уште помеко. Следни гуми - уште повисок профил! :) Милина! И дупките помалку ми сметаат. А леле мајко колку ги има по градов... Парче.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
si teram so motorceto i ete ti gospogja pred mene si vozi 45km/h aj vikam da ne ja preticam losa krivina bese,gospogjata resava da si ja iscisti sofejsajvnata,prskalkite ne nastelani pola odi kaj sto treba pola kaj mene vo faca i sviram,nema gajle ona prska,ja preticam i sviram ko mrdnat gospogjata ne me ni primeti i neli nemozes da se karas zosto ke nemozam da i objasnam sto se slucuva ne mi se veruva deka ke svati,opcuv se do 3to koleno i si prodolziv...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Не се познава, ама ќе мора да го прицврстам/залепам, климаво стои  >:(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Денес ме изнервира ваквo зубче на тротоар, го оштетив станичниот спојлер на алфата. да е рамно, ќе стругне, ама на забец ваков, закачи и го отчепив малце  >:( >:( >:(

V

___|----------
___|

Ne se sekiraj,i sega vide zosto jas se nervirav okolu toa :D :D.... Inace kosta 2000den.
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Не се познава, ама ќе мора да го прицврстам/залепам, климаво стои  >:(

Имам дома ако сакаш ќе го лепнеме камен прави.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Имам од истиот :)

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Лепи не му ја мисли ако е пластика со пластика.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Денес ме изнервира нашата некултура и паркирање кола на сред пат, па морав да свирам 5мин да му текни на некој да ја тргни колата ... Еве слика

Uploaded with ImageShack.us
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D