Автор Тема: Што ве нервира во сообраќајот? Што ве изнервира денес?  (Прочитано 2632335 пати)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
Денес - отварање шоферска врата на семафор и фукање медуза на асфалт.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Хаха, зелена медуза??

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
Шоферска, собрано од петици, сосе црно од под нокти.

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8534
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Ехххх па ти, мене лименки ред бул возејки у шофершајбна ми мавале, ништо не ме чуди, поготово шлајмови, мада викаа е казнуваат за такви работи.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
Qр ќе казнуваат, денес под железничка, таксист низ прозор, ќесе со јогуртче и веројатно бурек фрли низ прозор.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен zippo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 443
« Последно менување: 04 Мај 2012, 23:01:18 pm zippo »

Отсутен The Boy Next Door

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 491
  • Pug 205 GTI - the drive of your life !
Зашто бе скутерите те нервираат ???
Не возам брзо, ниско летам.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Венко е легенда.

Мене не ме нервираат сите скутери, само оние кој ќе ми се фукнат пред мене на семафор и оние кој ќе ме поминат од десна страна.

Денес конкретно ме изнервира едно менџушасто копиленце кое го бркаше мерцедесот по споредни улички а ја притоа шетав дете. Све му ебам глупо.

SK-777 XX

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Пред 2 минути дечко со пежо 207 мислам кај тинексот во влае си застана на улица со 4 жмигавци за госпоѓата да може да се симне аххххх само куршум за некои луѓе.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
Па пак прописно застанал,дава знак,има шо така наеднаш застанваат
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34097
  • Таков е животот... јебига
Еве почнаа. Денес малку сонце и ги извадија огромните и непотребно ретардирано гласни моторцикли. Ми го извадија детето од памет не можев 10 минути да го смирам од плачење. Дури се исплашив ушните тапанчиња да не му се повредија на детето. Ова се случи на паркингот што е паралелен со Илинденска кај собрание на ргад скопје тоест Кермес

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43722
  • Il Moderatore
4 жмигавци по ниеден пропис не се „застанувам кај ќе му текне на qров (или во случајов на пи*ката), и јас знам да направам така, иако секогаш внимавам да обезбедам непречено движење на сообраќајот. А за местото кај што збори Томе, таму сообраќајот се одвива во една лента во секоја насока, па секое такво застанување значи и колона од барем 6-10 коли, само за искачање од кола. А и пуна линија е таму, ако сакаш да го заобиколиш, може да ти се насере џандар од некаде за поминување на пуна линија.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14292
  • Пудингот на шоферството
Ако патот/коловозната лента од некои причини е попречена,без разлика дали е полна,дупла полна,испрекината,имаш право да ја пресечеш,односно да ја заобиколиш препреката,притоа да не ти иди возило од другата страна,да не загрозуваш никого...Ај сеа тој застанал,ами ако се работеше за дефект шо ке правеа другите,ке чекаа 2 саати дур да дојде влечна служба...
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Еве почнаа. Денес малку сонце и ги извадија огромните и непотребно ретардирано гласни моторцикли. Ми го извадија детето од памет не можев 10 минути да го смирам од плачење. Дури се исплашив ушните тапанчиња да не му се повредија на детето. Ова се случи на паркингот што е паралелен со Илинденска кај собрание на ргад скопје тоест Кермес

Порано ги сакав, сега со дете неможам да ги разберам, која е поентата у град да натепаш 15 000 обртаи. Иди на обиколница крши глава.

4 жмигавци по ниеден пропис не се „застанувам кај ќе му текне на qров (или во случајов на пи*ката), и јас знам да направам така, иако секогаш внимавам да обезбедам непречено движење на сообраќајот. А за местото кај што збори Томе, таму сообраќајот се одвива во една лента во секоја насока, па секое такво застанување значи и колона од барем 6-10 коли, само за искачање од кола. А и пуна линија е таму, ако сакаш да го заобиколиш, може да ти се насере џандар од некаде за поминување на пуна линија.

Оваа појава е најчеста кај таксистите, штрак 4 жмигавци и ќе се укопа пред тебе,

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Немам што да го заобиколувам, башка коли идеа од таму дечкото можеше културно да си даде лев жмигавец и да се качи на паркингот кај Тинекс да се симне госпожата и да си продолжи без јас да се нервирам и да свирам 40 секунди. Башка и Оли сан затворен ебате к'сметот што го имам.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“