Автор Тема: Интернет порачувања, веб страни, интересни работи...  (Прочитано 366572 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29673
    • CARclub.mk
Јас сум нарачувал од Британскиот Амазон и испорачувале во Македонија без проблем.

Отсутен bobi010

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 448
Имам извршено повеќе нарачки од dealextreme и стигнаа за рок од 20ден од кога ги нарачив.Моментално чекам футрола за хтц треба да стигне и таа.

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5726
Имам извршено повеќе нарачки од dealextreme и стигнаа за рок од 20ден од кога ги нарачив.
+1

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7387
Јас порачав пред една недела од DealExtreme... треба да чекам поштарот да ми донесе а? ;D

Отсутен NUME

• Сениор
koj ke se junak pronajde, naracka od ebay da mi naprai za tipska kamera za rikverc za vectra b prakam link i castam kebapi....

Отсутен BokiCivic

• Сениор
  • Пораки: 3803
  • Боинг 747
www.seekpart24.com

Овде ги имате сите делови,а и цените на се пишани така да одприлика да се знае што е како е

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 672
Дечки ми треба мала помош!!! Сакам да нарачам дрес од http://www.adidas.co.uk/ и при пополнување на податоците во Postal code ми јавува грешка кога ке внесам 1000 за Скопје. Се обидов на неколку нацини али не успешно. Ве молам ако има некој искуство да ми помогне!!!

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
А од каде ти е идеата дека може да ти достават во Македонија?

adidas.co.uk can only ship to mainland UK.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 672
на таа ствар воопшто не помислив-видов евтин дрес и воопшто не видов дека не испорачуваат :'( :'( :'( Фала Банза

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Чим не можеш да бираш држава, туку само адреса и град, тогаш испораката е локална само за таа држава ;)

Види на http://www.sportsdirect.com/, мислам дека испорачуваат кај нас. Најголема продавница за дресови и спортска опрема во обединетото кралство.

ЕДИТ: Не нема на листа, им пишав email да ги прашам, ама тнка работа.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Пораки: 5710
  • Почесен кинез.
@NUME a be ako sakas od EBAY .. Moze nesto da napraime. Imam drugar vo Sofiq ima kreditna kartica i mi ima zavrseno dosta raboti. Pa ...

Отсутен NUME

• Сениор
fala bratce za ponudata, isto ka da si mi zavrsil rabota  ;)
imam i drugarcinja  veke se coek najde i go cekat kebapi stom ke pristigne kamerceto  ;D ;D ;D
kako i da e fala za ponudata roki  ;)
« Последно менување: 12 Јуни 2012, 15:03:26 pm NUME »

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Nema maka. Peypal idam preku nego zasto mi e siguren 100%. Imame nati go daj mi go so nego. Tocen i stvarno e cest da se ima takvo covece. I kolku samo plavusi mi ima namesteno za keif... Of of of

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
OK..se sluci slednovo...

Na stranava www.quantitec.com imase interesni kilometrazi so LED osvetluvanje (kakvi sto barav neli ) i nekade vo Apil mesec napraviv profil za da probam da poracam edna.

Se vo red, si ostaviv podatoci i probav da poracam,  no od 60 EUR so se shipping mi izleze vkupna suma od preku 110 EUR.
Fino lepo pisuvase " Please transfer the money to this bank account, SO THE ORDER OF THE PRODUCT CAN BE INITIATED".

Bidejki mi se vide skapo , a i nemase kilometraza do 260 km/h kakva sto barav, vikam fuck it, ne poracuvam nisto.

Pred nekoe vreme na e-mail mi stiga predupreduvanje za nekakov rok da gi uplatam parive..

Pred 2 dena mi stiga oficijalno pismo na domasna adresa!! od bankata vo koe vika deka mi davaat rok do 13 Juni da platam 113 eur bidejki citiram " our clinet sold you this product -calibra turbo tachometer so seriski broj i sve". ;D ;D...
Vo sprotivno ke prevzele pravni  i prisilni merki ( legal charges?) ??? ::)

Im pisav mejl i na quantitec i na bankava deka nitu sum poracal nesto, nitu mi stignalo nesto, nitu sum dobil bilo kakvo izvestuvanje deka stignalo nesto na moe ime.

Sepak...wtf?

Отсутен Bugar

• Сениор
  • Почесен кинез.
Scam made in Nigeria. Welcome to the real world. I na kraj i ke te tuzat i ke go jades.