@vlatko.klp никаде не кажав дека не дува топол воздух. Парното е во ред како загрева има супер парно. Работата е што несмеам да ја црпам топлината пример да пуштам вентилатор на 4-5 и на најтопло никад нема да згрее така.
@MartinAlfista Незнам искрено ама мислам дека нема.
Деновиве случајно налетав на еден UK форум имаше многу луѓе што пишале дека исто и кај нив (10+миљи) им треба да постигне работна температура...
@Power to the people некако помалку боли еднаш коа ќе ги лупнам парите одколку 4 пати да застанам за иста сума во месецот, ми мава психички дека поише сум потрошил така хахах
@Carpathian Lord такво не би стаил и бања да праи иако гарантирам дека за ништо не го бива хахах си реков после мерцедесот кола без греачи на седишта, автоматик и 200кс не купувам. Оваа ништо од тоа нема ама изгледа за греачите највише мие криво
@Skywalker како што кажа
@Luki Junior од 2018 на сите астри дизели ова го вградувале и еве се докажа со мојава дека е нешто што мора да го има колава. Здравје ако ја чувам до следно зимо најверојатно ќе земам и за мојава само се доста поскапи околу 100е на Ebay. И кузнае дали ќе најдам некој да го поврзе да работикако што треба.
Пиши подетално како функционира кај тебе. Колку време му треба да загрее?
Еве како иде процедурата
https://www.astrakforums.co.uk/threads/quick-heating-for-astra-k.6716/?fbclid=IwAR2iqdxtT-R0IYVeVpiAZ6ivFfifkqI1j1HlpXA5W4OaVQFzyF19sNaa39A