ЈАс ги возев 7 години зимски, една лето и зима и ги допоебав од тоа.
Углавном како за зимска гума задоволен. Низ секаков снег сум излегол, чистен, мраз, снег до патос, и тоа добри години држеа грип.
Мислам дека за снег им нема рамни. За другото, шознам не осетив некое претерано лизгање при нормално возење никогаш не ме изненадиле,како шо плачат некои луѓе, е сега пошто најчесто возам сам знам и да ми тежи ногата и да газам, во такви услови нормално е да лизгаат, како и се на кола шо имам досега ставено ама во некои граници на нормала, секогаш до мојата проценка на излизгување.
Веќе претпоследната година ги осетив дека почнаа да подлизнуваат на влажно и истерав едно лето со нив и тука веќе ги допоебав од жеокото, наредната зима веќе беа санки со сериозен андерстир при најмала влажност.
Сега нарачав други, чисто онака да сменам, би ги земал пак иначе.
Петласот незнам кој модел ама го гледав како буџет гума ставен на Tyrereviews видеото за тест за зимски, за снег ги турна сите останати, ама само за снег, за се останато беше сериозно невозлива колата, до толку лоша со извртувања да неможе ни да се заврши тест. не би ризикувал со нив јас лично.